Book dit ophold

Ankomst
07. dec
2019
Ændre dato
Afrejse
08. dec
2019
Ændre dato
C2L 400X400px
Nytår6.jpg
Nytår1.jpg
Blomst.jpg (1)
Møder4.jpg
luftfoto.jpg

Come2Live Slotskoncert

Come2Live er stolte af at kunne præsentere bl.a. Mads Langer og Jacob Dinesen under åben himmel ved Hindsgavl Slot lørdag d. 7. september 2019.

Come2Live er stolte af at kunne præsentere:

Jacob Dinesen

Den unge frembrusende stjerne, som slog igennem med albummet ”Brace against the storm”, optræder på Come2Live med sine hits samt helt nye originale sange fra albummet ”Found it”. Dinesen på kun 23 år har turnéret Danmark tyndt og meldt ”udsolgt” på langt de fleste spillesteder i landet.

Mads Langer 

Sangeren og sangskriveren, som gang på gang formår at smelte hjerter, kommer til Come2Live med kæmpehits som ”3AM”, ”Fact-Fiction”, "Heartquake” og ”Elephant” – for bare at nævne nogle få. Mads Langer har spillet over 400 koncerter i ind- og udland og har høstet stor ros og flere priser. Come2Live glæder sig til at byde velkommen til den succesfulde sanger, der helt sikkert vil sætte gang i fællessangen fra starten!

Danmarks underholdningsorkester

Danmarks Underholdningsorkester er klar til at starte dagen med et brag af en koncert, der blander klassisk musik med nutidens største hits. Underholdningsorkesteret gæstes af pop-sensationen NOAH og jazz-sangerinden Sinne Eeg, der optræder med en helt særlig Nat King Cole Tribute. Disse synergier vil være med til at skabe en fantastisk start på Come2Live 2019!

Program

Kl. 16.00: Pladsen åbner
Kl. 17.30: Danmarks Underholdningsorkester feat. Sinne Eeg & NOAH
Kl. 20.00: Mads Langer
Kl. 22.00: Jacob Dinesen
Kl. 00.30: Pladsen lukker

Q&A Få svar på dine spørgsmål

Her kan du få svar på mange af dine spørgsmål i forbindelse med koncerten. Find svarerene her.
Yderligere spørgsmål kan rettes til arrangøren FutureLive på tlf. 8625 5000.

Billettyper

Koncertbillet 
Pris pr. person kr. 375,- ex. gebyr. 

Handicapbillet inkl. ledsager
Pris pr. person kr. 375,- ex. gebyr. 

VIP-billet
Pris pr. person kr. 1.200,-. ex. gebyr 
I prisen er inkluderet adgang til loungeområde, tapas og buffét, fri bar (øl, vand, husets vin og 3 slags cocktails), egen indgang, eget parkeringsområde.

 

Book ophold på Hindsgavl Slot

Book nu