Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Slot_250 x 250.jpg
Reception.jpg
Gartner.jpg
Kokke.jpg
Teknik.jpg
allé.jpg

Job på slottet

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv på Hindsgavl Slot, og derfor er vi løbende på udkig efter dygtige folk til alle vores afdelinger. 

Hindsgavl Slot er et moderne hotel og konferencecenter, hvor vi året rundt byder konference, kursus, og opholdsgæster velkommen. Vi har desuden vores egen à la carte restaurant, hvor gæster kan bestille bord både til frokost og aftenspisning.

Her på slottet er gæsterne og kvaliteten i vores tilgang til service vores absolutte fokus, og vi arbejder løbende med at evaluere og forbedre individuelle såvel som holdpræstationer. Hindsgavl Slot er et sted med sjæl og mange hundrede års historie. En historie, som du kan være med til at skrive videre på i smukke omgivelser.

Læs mere om, hvordan vi opbevarer dine personoplysninger, her.

Ledige stillinger

Receptionist I Receptionen

Receptionistelev med stort servicegen

Er det naturligt for dig at møde verden med et smil og altid yde dit bedste, så er du muligvis Hindsgavl Slots nye receptionistelev.

Vi står klar til at byde dig velkommen på en ansvarlig og kvalitetsbevidst arbejdsplads med et højt serviceniveau og ideelle rammer om din faglige og personlige udvikling​.

Læs mere om stillingen her >>

Tjenerelev Til Hindsgavl Slot

Tjenerelev med drive og ambitioner

Til opstart hurtigst muligt søger vi en tjenerelev, som gerne vil læres op af et erfarent og fagligt stærkt tjenerteam på en ansvarlig og kvalitetsbevidst arbejdsplads.

Du kan evt. begynde din uddannelse hos os frem for på skolebænken. Har du ambitionerne, har vi rammerne, du kan blomstre i.

Læs mere om stillingen her >>

Kok I Køkkenhaven

Dygtig og erfaren kok til slotskøkkenet

Er du også engageret og nytænkende, er det måske lige netop dig, vi søger, til ansættelse snarest muligt.

Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser.

Læs mere om stillingen her >>

Ansvarlighed

Hindsgavl Slot er en rummelig og mangfoldig arbejdsplads med ordentlige vilkår, hvor vi sammen bidrager til at gøre den forskel for hinanden og for vores gæster, som skaber magien.

Det er vores erfaring, at det er nemmere at løfte i flok, når alle medarbejdere er ansat hos os – derfor gør vi heller ikke brug af outsourcing.

Læs mere om ansvarlighed på slottet

Værdier

Kort fortalt er vores værdier disse fem ord:

  • Vi

  • Bidrag

  • Tillid

  • Holdning

  • Værtskab

Værdiordene uddyber vi her

Uopfordrede ansøgninger

Selvom der ikke skulle være nogen konkrete jobopslag her på siden er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, som vi naturligvis behandler seriøst og med diskretion. Send din uopfordrede ansøgning til karina@hindsgavl.dk.

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi behandler dine persondata, læs mere her om Hindsgavl Slots persondatapolitik.

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu