Book dit ophold

Ankomst
22. apr
2019
Ændre dato
Afrejse
23. apr
2019
Ændre dato
Slot_250 x 250.jpg
Reception.jpg
Gartner.jpg
Kokke.jpg
Teknik.jpg
allé.jpg

Job på slottet

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv på Hindsgavl Slot, og derfor er vi løbende på udkig efter dygtige folk til alle vores afdelinger. 

Hindsgavl Slot er et moderne hotel og konferencecenter, hvor vi året rundt byder konference, - kursus,- og opholdsgæster velkommen. Vi har desuden vores egen à la carte restaurant, hvor gæster kan bestille bord både til frokost - og aftenspisning. Her på slottet er gæsterne og kvaliteten i vores tilgang til service vores absolutte fokus, og vi arbejder løbende med at evaluere og forbedre individuelle såvel som holdpræstationer. Hindsgavl Slot er et sted med sjæl og mange hundrede års historie. En historie, som du kan være med til at skrive videre på i smukke omgivelser.

Læs mere om hvordan vi opbevarer dine personoplysninger her.

Ledige stillinger

Hindsgavl Slot søger kokke

Lige nu søger vi engagerede, dygtige og erfarne kokke til ansættelse snarest muligt. På Hindsgavl Slot vil du blive en del af et professionelt og velfungerende team, hvor vi inspirerer og hjælper til at give vores gæster gode oplevelser. 

Kunne det være noget for dig? 

Læs mere om stillingen her

 

 

Konference- og eventkoordinator

Lige nu søger vi en profil til et udfordrende og spændende job som konference- og eventkoordinator. Vi tilbyder dig at blive del af et veletableret og professionelt team, som  inspirerer og hjælper hinanden til at give vores gæster den bedste oplevelse - hver gang. 

Læs mere om stillingen her

 

 

Kokkeelev til Hindsgavl Slot

Måske er det dig vi søger?

Hos os får du mulighed for at dygtiggøre dig inden for kokkefaget. Når du er færdigudlært, har du en række gode kompetencer, som du kan tage med videre. Du vil bl.a. blive god til at tilberede mad med smag og mad i sæson, samt blive dygtig til at tage ansvar.

Læs mere om kokkeelev stillingen 

Uopfordrede ansøgninger

Selvom der ikke skulle være nogen konkrete jobopslag her på siden er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, som vi naturligvis behandler seriøst og med diskretion. Send din uopfordrede ansøgning til karina@hindsgavl.dk.

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi behandler dine persondata, læs mere her om Hindsgavl Slots persondatapolitik.

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu