Book dit ophold

Ankomst
23. feb
2019
Ændre dato
Afrejse
24. feb
2019
Ændre dato
Slot_250 x 250.jpg
Reception.jpg
Gartner.jpg
Kokke.jpg
Teknik.jpg
allé.jpg

Job på slottet

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv på Hindsgavl Slot, og derfor er vi løbende på udkig efter dygtige folk til alle vores afdelinger. 

Hindsgavl Slot er et moderne hotel og konferencecenter, hvor vi året rundt byder konference, - kursus,- og opholdsgæster velkommen. Vi har desuden vores egen à la carte restaurant, hvor gæster kan bestille bord både til frokost - og aftenspisning. Her på slottet er gæsterne og kvaliteten i vores tilgang til service vores absolutte fokus, og vi arbejder løbende med at evaluere og forbedre individuelle såvel som holdpræstationer. Hindsgavl Slot er et sted med sjæl og mange hundrede års historie. En historie, som du kan være med til at skrive videre på i smukke omgivelser.

Aktuelle ledige stillinger

Hindsgavl Slot søger kok

Vi søger en erfaren, engageret og dygtig kok til ansættelse snarest muligt. Du vil blive en del af et velfungerende og professionelt team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser.

Er det dig?

Læs mere om stillingen her.

Uopfordrede ansøgninger

Selvom der ikke skulle være nogen konkrete jobopslag her på siden er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, som vi naturligvis behandler seriøst og med diskretion.

Send din ansøgning til:

Hindsgavl Slot
Att: Karina Nielsen
Hindsgavl Allé 7
5500 Middelfart

Eller send den elektronisk til karina@hindsgavl.dk.

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu