Book dit ophold

Ankomst
17. okt
2019
Ændre dato
Afrejse
18. okt
2019
Ændre dato
Slot_250 x 250.jpg
Reception.jpg
Gartner.jpg
Kokke.jpg
Teknik.jpg
allé.jpg

Job på slottet

Medarbejderne er vores vigtigste aktiv på Hindsgavl Slot, og derfor er vi løbende på udkig efter dygtige folk til alle vores afdelinger. 

Hindsgavl Slot er et moderne hotel og konferencecenter, hvor vi året rundt byder konference, - kursus,- og opholdsgæster velkommen. Vi har desuden vores egen à la carte restaurant, hvor gæster kan bestille bord både til frokost - og aftenspisning. Her på slottet er gæsterne og kvaliteten i vores tilgang til service vores absolutte fokus, og vi arbejder løbende med at evaluere og forbedre individuelle såvel som holdpræstationer. Hindsgavl Slot er et sted med sjæl og mange hundrede års historie. En historie, som du kan være med til at skrive videre på i smukke omgivelser.

Læs mere om hvordan vi opbevarer dine personoplysninger her.

Ledige stillinger

Natportier til Hindsgavl Slot

Vi søger en natportier på Hindsgavl Slot, som sammen med en anden natportier vil indgå i en rullende vagtplan.


Du bliver en del af en moderne og dynamisk arbejdsplads med en velfungerende servicekultur. Du får en arbejdsdag med udfordringer og varierende arbejdsopgaver i måske Danmarks smukkeste rammer på Hindsgavl Slot.

Læs mere om stillingen her >>

Bager til Hindsgavl Slot

Er det dig, vi søger?
Vi søger en dygtig bager. Du vil blive en del af et professionelt og velfungerende  team, som sammen med resten af slottet hjælper og inspirerer hinanden til at give vores gæster gode oplevelser. 

Læs mere om stillingen her>>

Uopfordrede ansøgninger

Selvom der ikke skulle være nogen konkrete jobopslag her på siden er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning, som vi naturligvis behandler seriøst og med diskretion. Send din uopfordrede ansøgning til karina@hindsgavl.dk.

Vil du gerne vide mere om, hvordan vi behandler dine persondata, læs mere her om Hindsgavl Slots persondatapolitik.

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu