Book dit ophold

Ankomst
09. jul
2020
Ændre dato
Afrejse
10. jul
2020
Ændre dato
Tjenerelev 250X250
DHD.jpg
Vinhældes.jpg
Slot_250 x 250.jpg
Tjener_250x 250.jpg
allé.jpg

Slået op d. 19. juni 2020

Hindsgavl Slot søger tjener med passion og personlighed

Til vores dygtige tjenerteam søger vi hurtigst muligt en ny kollega, som vil være med til at skabe uforglemmelige oplevelser for vores mange glade gæster.

Din passion og personlighed er afgørende, ligesom din faglighed og erfaring er vigtige parametre.

Læs mere herunder og send os din ansøgning senest d. 5. juli 2020.

Tjener Til Hindsgavl Slot

Som tjener ved du, at din passion og personlighed er det, som langt de fleste gæster bemærker og husker. Det er derfor også de vigtigste parametre for at blive en del af tjenerteamet på Hindsgavl Slot. Din faglighed spiller naturligvis også en stor rolle, og det er desuden en klar fordel, hvis du har erfaring fra en travl restaurant eller et hotel på samme høje niveau.

Her kommer du til at arbejde i historiske rammer sammen med engagerede og servicemindede kolleger, som i alle afdelinger har fokus på kvalitet og gæstens behov. De behov er lige så forskellige, som vores gæster er, og derfor behøver to dage ikke være ens, selv om det ser sådan ud på vagtplanen.

Du kommer primært til at arbejde med servicering af a la carte- og opholdsgæster, men du kommer formentlig også til at servere ved større og mindre selskaber. Din viden om mad og vin kommer derfor i spil på flere måder.

 

Lidt om dig

Som person og kollega er du smilende, udadvendt og ansvarsfuld, og du mener – ligesom vi – at det skal være sjovt at gå på arbejde. Også når dagene er travle og lange.

At yde god service er en del af dit DNA, og du kan både arbejde selvstændigt og bidrage til den samlede holdindsats. Derudover er det en stor fordel, hvis du også taler andre sprog end dansk, da vi har mange internationale gæster.

 

Lidt om os

Hindsgavl Slot er en rummelig og mangfoldig arbejdsplads med ordentlige vilkår, hvor vi sammen bidrager til at gøre den forskel for hinanden og for vores gæster, som skaber magien.

>> Læs mere om ansvarlighed på slottet her

 

Indkogt til fem nøgleord er vores værdier følgende:

  • Vi

  • Bidrag

  • Tillid

  • Holdning

  • Værtskab

>> Her sætter vi lidt flere ord på vores værdier

 

Send din ansøgning snarest muligt

Ansøgningsfristen er d. 5. juli 2020 – og samtaler vil blive afholdt løbende. Tøv derfor ikke med at sende os din ansøgning, hvis du vil være en del af tjenerteamet på en af Danmarks smukkeste arbejdspladser.

Ansøgningen sender du sammen med et vellignende foto af dig selv til restaurantchef Karin Larsen på kl@hindsgavl.dk. Læs, hvordan vi opbevarer dine personoplysninger, her.

Det er også Karin, du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til stillingen. Se kontaktoplysninger herunder – ring venligst i tidsrummet mandag-fredag kl. 9-17.

Vi ser frem til at høre fra dig og måske byde dig velkommen i teamet.

 

Restaurantchef Karin Larsen

Læs mere om Hindsgavl Slot

Læs mere