Book dit ophold

Ankomst
28. feb
2020
Ændre dato
Afrejse
29. feb
2020
Ændre dato
Gaester i Laden1.jpg
Møder9.jpg (1)
Tjener.jpg
Snak.jpg
Møder2.jpg (1)
Gaester i Laden2.jpg

Konferencecenter i historiske omgivelser

Hindsgavl Slot fungerer som moderne konferencested på Fyn med kursus- og konferencelokaler samt mødelokaler til såvel små som store grupper. De storslåede, historiske bygninger i Middelfart omgivet af noget af Danmarks smukkeste natur er til stadighed med til at tilføre møder og konferencer en ekstra dimension og gøre Hindsgavl til et af de skønneste konferencesteder i landet. 

Hindsgavl Slot er nomineret til årets konferencecenter i 2020

Vi er super stolte over, at vi er blevet nominereret til ’Årets konferencecenter 2020’ ved Danske Konferencecentres årlige kåring. 

Vi vil gerne sige tusind tak til dig og alle vores andre fantastiske gæster - mødebookere, mødeledere og konferencedeltagere - som har vist os denne tillid ved at give os gode gæsteanmeldelser.

Det er meget vigtig for os, at du som gæst på Hindsgavl Slot ’altid er i gode hænder'. Hos os vil du altid blive mødt med et smil, professionalisme og personlighed. Vi gør alt, hvad vi kan for, at du får lige netop det arrangement, du ønsker dig. 

Stort tillykke til de andre nominerede til ’Årets konferencecenter 2020’ - Severin, Best Western Plus Hotel Svendborg, Hotel Koldingfjord, Rungstedgaard og Pharmakon - et yderst skarpt felt.

Konferencecenter til stort og småt

På Hindsgavl Slot sætter vi rammerne om en konferenceoplevelse ud over det sædvanlige. Vi bidrager med faciliteter, der kan rumme få såvel som mange deltagere, og som kan arrangeres efter jeres ønsker. Uanset om det drejer sig om en mindre eller større konference, lægger vi med glæde lokaler til, ligesom vi også gerne hjælper jer med planlægningen og teknikken. 

Vores konferencecenter er placeret i eksklusive omgivelser, og vi tror på, at det spiller en betydelig rolle. Den rene, fynske natur tilfører jeres konference en ekstra dimension, da deltagerne i pauserne – og eventuelt også under konferencen – kan nyde den historiske tidslomme. Lokalernes lyse indretning og udtryk skaber optimale arbejdsforhold og god atmosfære. På Hindsgavl Slot kan I give jeres deltagere en unik oplevelse, de sent vil glemme. Vores erfaring er, at deltagerne nyder godt af de historiske omgivelser, og føler sig energifyldte og motiverede hele dagen igennem, hvilket har en mærkbar positiv effekt på konferencens udvikling og udbytte.

På Hindsgavl Slot lægger vi vægt på, at I og jeres deltagere får så stort et udbytte af konference som overhovedet muligt. Løber konferencen over flere dage er der rig mulighed for at fuldende oplevelsen med en overnatning eller to på slottet.

 

Konference - og mødelokaler

Vi har møde- og konferencelokaler med plads fra 2 til 650 deltagere, alle med moderne og eksklusive faciliteter. Alle mødelokaler er lyse og komfortabelt indrettet med moderne interiør og det nyeste av- og it-udstyr. Vi opstiller konferencelokalerne efter ønske, og vores teknikere og øvrige personale står altid klar til at hjælpe jer gennem arrangementet.

Tag os med på råd

Hindsgavl Slot i Middelfart på Fyn har Danmarks bedste rammer for kurser, møder og konferencer, så der er rig mulighed for at give dine mødedeltagere en helt særlig oplevelse eller blot en anderledes pause. Vi ligger inde med masser af idéer og er vant til at imødekomme selv de mest særegne ønsker. Intet er for stort eller for småt, så kontakt os allerede i dag og fortæl os, hvad I har på hjerte. 

Det er en stor fornøjelse at gennemføre aktiviteter på Hindsgavl Slot. Vi oplever et konferencested, som fungerer topprofessionelt på alle planer fra start til slut. - Danske Advokater

I filmen her får du et hurtigt overblik over møder og konferencer på Hindsgavl Slot. 

Book ophold på Hindsgavl Slot

Book