Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Gaester i Laden1.jpg
Møder9.jpg (1)
Tjener.jpg
Snak.jpg
Møder2.jpg (1)
Gaester i Laden2.jpg

Konferencecenter i historiske omgivelser

Hindsgavl Slot fungerer som moderne konferencested på Fyn med kursus- og konferencelokaler samt mødelokaler til såvel små som store grupper. De storslåede, historiske bygninger i Middelfart omgivet af noget af Danmarks smukkeste natur er til stadighed med til at tilføre møder og konferencer en ekstra dimension og gøre Hindsgavl til et af de skønneste konferencesteder i landet. 

Vi er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program. Det giver dig tryghed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Vi er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program. Det giver dig tryghed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Info omkring coronavirus/COVID-19:

Du kan trygt holde dit møde på Hindsgavl Slot

Vi følger myndighedernes anvisninger og anbefalinger for at sikre trygge rammer omkring dit møde her hos os. Flere gange dagligt bliver der sprittet af, og der findes håndsprit overalt.

  • God afstand mellem bordene i mødelokalerne.

  • Frokost serveres som buffet med ekstralangt ta'tøj, som bliver skiftet hver time.

  • Pauseserveringer anrettes i lokalet eller vores lounge.

  • Gode udendørsfaciliteter til pauser, aktiviteter, gruppearbejde m.m.

  • Moderne teknisk udstyr, som gør det muligt at deltage i mødet fra anden lokalitet.

 

Har du nogen spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har desuden samlet flere informationer om vores retningslinjer og forholdsregler i forhold til COVID-19 på denne side.   

Konferencecenter til stort og småt

På Hindsgavl Slot sætter vi rammerne om en konferenceoplevelse ud over det sædvanlige. Vi bidrager med faciliteter, der kan rumme få såvel som mange deltagere, og som kan arrangeres efter jeres ønsker. Uanset om det drejer sig om en mindre eller større konference, lægger vi med glæde lokaler til, ligesom vi også gerne hjælper jer med planlægningen og teknikken. 

Vores konferencecenter er placeret i eksklusive omgivelser, og vi tror på, at det spiller en betydelig rolle. Den rene, fynske natur tilfører jeres konference en ekstra dimension, da deltagerne i pauserne – og eventuelt også under konferencen – kan nyde den historiske tidslomme. Lokalernes lyse indretning og udtryk skaber optimale arbejdsforhold og god atmosfære. På Hindsgavl Slot kan I give jeres deltagere en unik oplevelse, de sent vil glemme. Vores erfaring er, at deltagerne nyder godt af de historiske omgivelser, og føler sig energifyldte og motiverede hele dagen igennem, hvilket har en mærkbar positiv effekt på konferencens udvikling og udbytte.

På Hindsgavl Slot lægger vi vægt på, at I og jeres deltagere får så stort et udbytte af konference som overhovedet muligt. Løber konferencen over flere dage er der rig mulighed for at fuldende oplevelsen med en overnatning eller to på slottet.

 

Konference - og mødelokaler

Vi har møde- og konferencelokaler med plads fra 2 til 650 deltagere, alle med moderne og eksklusive faciliteter. Alle mødelokaler er lyse og komfortabelt indrettet med moderne interiør og det nyeste av- og it-udstyr. Vi opstiller konferencelokalerne efter ønske, og vores teknikere og øvrige personale står altid klar til at hjælpe jer gennem arrangementet.

Laden1.jpg

Tag os med på råd

Hindsgavl Slot i Middelfart på Fyn har Danmarks bedste rammer for kurser, møder og konferencer, så der er rig mulighed for at give dine mødedeltagere en helt særlig oplevelse eller blot en anderledes pause. Vi ligger inde med masser af idéer og er vant til at imødekomme selv de mest særegne ønsker. Intet er for stort eller for småt, så kontakt os allerede i dag og fortæl os, hvad I har på hjerte. 

Det er en stor fornøjelse at gennemføre aktiviteter på Hindsgavl Slot. Vi oplever et konferencested, som fungerer topprofessionelt på alle planer fra start til slut. - Danske Advokater

I filmen her får du et hurtigt overblik over møder og konferencer på Hindsgavl Slot. 

Book ophold på Hindsgavl Slot

Book