Book dit ophold

Ankomst
21. jun
2018
Ændre dato
Afrejse
22. jun
2018
Ændre dato
Gaester i Laden1.jpg
Møder9.jpg (1)
Tjener.jpg
Snak.jpg
Møder2.jpg (1)
Gaester i Laden2.jpg

Konferencecenter i historiske omgivelser

Hindsgavl Slot fungerer som moderne konferencested på Fyn med kursus - og konferencelokaler samt mødelokaler til såvel små som store grupper. De storslåede, historiske bygninger i Middelfart omgivet af noget af Danmarks smukkeste natur er til stadighed med til at tilføre møder og konferencer en ekstra dimension og gøre Hindsgavl til et af de skønneste konferencesteder i landet. 

Kursuscenter, konferencelokaler og mødelokaler

Vi har møde- og konferencelokaler med plads fra 2 til 650 deltagere, alle med moderne og eksklusive faciliteter. Alle mødelokaler er lyse og komfortabelt indrettet med moderne interiør og det nyeste av- og it-udstyr. Vi opstiller konferencelokalerne efter ønske, og vores teknikere og øvrige personale står altid klar til at hjælpe jer gennem arrangementet.

Danmarks smukkeste rammer

Hindsgavl Slot i Middelfart på Fyn har Danmarks bedste rammer for kurser, møder og konferencer, så der er rig mulighed for at give dine mødedeltagere en helt særlig oplevelse eller blot en anderledes pause. Vi ligger inde med masser af idéer og har også vores egen aktivitetsleder, som er vant til at imødekomme selv de mest særegne ønsker. Intet er for stort eller for småt, så kontakt os allerede i dag og fortæl os, hvad I har på hjertet. 

Det er en stor fornøjelse at gennemføre aktiviteter på Hindsgavl Slot. Vi oplever et konferencested, som fungerer topprofessionelt på alle planer fra start til slut. - Danske Advokater

I filmen her får du et hurtigt overblik over møder og konferencer på Hindsgavl Slot. 

Book ophold på Hindsgavl Slot

Book