Book dit ophold

Ankomst
09. jul
2020
Ændre dato
Afrejse
10. jul
2020
Ændre dato
Hindsgavl maj_35.jpg
Gåtur.jpg
rams3.jpg
Tjener.jpg
Reception.jpg
Bierihaven.jpg

Møde- og Eventprisen 2017
"Bedste Service"

Hindsgavl Slot vinder prisen for "Bedste Service" til Møde- og Eventmessen i Bella Centret København.

Vinder_Bedste Service.jpg

På Hindsgavl Slot er vi altid glade for at gå på arbejde, og har du været gæst hos os, ved du, at du altid bliver mødt af smilende, glade og imødekommende ansatte.
I øjeblikket er vi bare lidt ekstra glade – ja og stolte selvfølgelig. Vi har nemlig vundet Kursuslex’ branchepris ”Årets Møde- og Eventsted – Bedste Service”.

Møde- og eventbranchen har igen i år kåret Danmarks bedste udøvere inden for i alt 8 kategorier, som alle handler om at være nytænkende og yde noget særligt i forbindelse med afholdelse af professionelle møder og konferencer.

På Hindsgavl Slot lever vi af glade og tilfredse gæster og har derfor konstant fokus på vores tilgang til service. Nøgleordene i uddannelse af slottets ansatte er service og værdiskabende kommunikation med gæsterne. Derfor er en pris som denne naturligvis en dejlig anerkendelse at få, og vi vil gerne sige tusind tak til alle jer, som har stemt på os. Vi lover at fortsætte det gode arbejde og høje fokus på altid at give vores gæster fantastiske oplevelser.  

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Hindsgavl Slot.

Book ophold på Hindsgavl Slot

Book