Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
møder12.jpg
Buffet.jpg (2)
Møder3.jpg (1)
Møder9.jpg (1)
Kok.jpg (3)
Møder4.jpg

Dagsmøder i eksklusive faciliteter

På Hindsgavl Slot på Fyn kan I både afholde dagsmøder samt møder med overnatning. Alle arrangementer bør tilpasses specielt ud fra jeres ønsker og behov, og eksemplerne nedenfor skal derfor kun ses som inspiration og basis for videre dialog om jeres ønsker til mødet. Vi lytter til jeres behov og ønsker og sørger for, at faciliteterne tilpasses til netop jeres situation.

Hindsgavl Slots eksklusive mødefaciliteter sætter rammen om dagsmøder og konferencer i alle afskygninger. Vores lokaler, faciliteter og udstyr bliver tilpasset jeres behov, uanset om det drejer sig om små eller store møder. Vores erfarne personale står klar til at gå i dialog med jer og ligger desuden inde med en masse idéer til, hvordan I kan gøre jeres dagsmøde til en unik og professionel oplevelse. Ingen ønsker er for små eller for store, så kontakt os allerede i dag – hør mere om vores eksklusive mødefaciliteter – og fortæl os, hvad I har på hjerte. 

mødelokale2.jpg

Danmarks smukkeste rammer

På Hindsgavl Slot er der rig mulighed for at give mødedeltagerne en oplevelse ud over det sædvanlige, for eksempel ved at udnytte de eksklusive rammer i pauserne. De smukke omgivelser og gode pauseaktiviteter støber grundlaget for møder med oplagte deltagere og højt udbytte. Deltagerne får en fuldendt oplevelse, når de møder op til dagsmøder på Hindsgavl Slot.

Det er en fornøjelse at planlægge og afholde møder med jer på Hindsgavl Slot og så i så velfungerende rammer. Når jeg selv har rigeligt at se til og holde styr på undervejs, er det guld værd at vide, at I hjælper med det hele og gør det med et smil. - Mikael Schneider, SMAGforLIVET

Dagsmøde fra 9.00 til 17.00

Formiddagskaffe/te og forfriskning samt brød, ost og marmelade 
Frokost inkl. 1 øl/vand, efterfulgt af kaffe og te
Kaffe/te med hjemmebag samt frisk frugt
Isvand og frisk frugt hele dagen
Plenum inkl. bl.a. gratis trådløst netværk, projektor og storskærm 

Dagsmøde fra 9.00 til 22.00

Formiddagskaffe/te og forfriskning samt brød, ost og marmelade 
Frokost inkl. 1 øl/vand, efterfulgt af kaffe og te
Kaffe/te med hjemmebag samt frisk frugt
Middag - 3 retters menu efter køkkenchefens valg
Isvand og frisk frugt hele dagen
Plenum inkl. bl.a. gratis trådløst netværk, projektor og storskærm

Aftenmøde fra 19.00 til 22.00

Kaffe/te
2 stk. sandwich samt kage
Isvand og frisk frugt
Plenum inkl. bl.a. gratis trådløst netværk, projektor og storskærm

Dyr.jpg

Pausen der giver god energi

Ud over de indre smukt restaurerede rammer er Hindsgavl Slot kendt for sine flotte udendørs omgivelser. For enden af slotsparkens plæne har I den smukkeste udsigt til Lillebælt. I køkkenhaven holder gartnerne de afgrøder, som forsyner slotskøkkenet med årstidens råvarer. Tæt på Hindsgavl Slot finder I ligeledes en stor naturpark med krondyr og smuk, varieret natur. Hele området er velegnet til gå -, cykel - og løbeture samt ideelt til de små pauser i løbet af en mødedag. 

Overnatning

Med 120 værelser er der god mulighed for at overnatte i forbindelse med afholdelsen af jeres møde eller konference. Det giver optimale betingelser for at få det fulde udbytte af en lærerig dag. Alle vores værelser er lyse og indrettet med god skrivebordsplads, behagelig arbejdsstole, fladskærms-tv og bredbåndsforbindelse. Alle værelser har desuden eget bad og toilet.

Overnatning.jpg

Book ophold på Hindsgavl Slot

Book