Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Møder11.jpg
Kok.jpg
Tjener_250x 250.jpg
Møder9.jpg (1)
Møder6.jpg
Kvinderpåslottet5.jpg

Døgnmøder i fantastiske omgivelser

På Hindsgavl Slot på Fyn kan I holde jeres næste døgnmøde, som er møder med overnatning på slottet. Vi kan rumme alle slags arrangementer, og sørger for at tilpasse vores faciliteter efter jeres ønsker og behov. Slottet byder på smukke omgivelser, moderne faciliteter og fantastiske måltider, og alt dette vil sikre, at mødedeltagerne får en oplevelse ud over det sædvanlige.

Hindsgavl Slot kan tilbyde jer eksklusive mødefaciliteter, som kan danne de helt rigtige rammer for alle slags møder. Alle mødelokaler er indrettet med moderne og komfortabelt interiør, samt det nyeste AV- og IT-udstyr. Mødelokalerne indrettes og tilpasses efter jeres behov, og vi har lokaler der kan rumme fra 2 til 650 deltagere. Personalet lytter til jeres ønsker og hjælper med at gøre døgnmødet til en vellykket og unik oplevelse for mødedeltagerne.

Laden.jpg

Omgivet af smukke rammer

Efter en hel dag med møder, har I mulighed for at nyde de unikke omgivelser i og omkring slottet. Hindsgavl Slot byder både på værelser i ægte slotsstil og moderne, nyrenoverede værelser i de tilhørende stalde. Begge værelsestyper giver en ægte slotsstemning, og du vil med garanti opleve historien igennem indretningen. Hvis vejret er godt, kan I spadsere en tur i den smukke slotspark, eller komme helt tæt på både krondyr og dådyr i Hindsgavl Dyrehave, som grænser op til slottet.

Det er en fornøjelse at planlægge og afholde møder med jer på Hindsgavl Slot og så i så velfungerende rammer. Når jeg selv har rigeligt at se til og holde styr på undervejs, er det guld værd at vide, at I hjælper med det hele og gør det med et smil. - Mikael Schneider, SMAGforLIVET

Møde med overnatning

Kaffe/te og forfriskning samt brød, ost og marmelade 
Frokost inkl. 1 øl/vand, efterfulgt af kaffe og te
Kaffe/te med hjemmebag samt frisk frugt
Middag - 3 retters menu efter køkkenchefens valg
Overnatning inkl. lækker hjemmelavet morgenbuffet
Isvand og frisk frugt hele dagen
Plenum inkl. bl.a. gratis trådløst netværk, projektor og storskærm

 

1  1/2 døgnsmøde

Kaffe/te og forfriskning samt brød, ost, marmelade 
Frokost inkl. 1 øl/vand, efterfulgt af kaffe og te
Kaffe/te med hjemmebag samt frisk frugt
Middag - 3 retters menu efter køkkenchefens valg
Overnatning inkl. lækker hjemmelavet morgenbuffet
Formiddagskaffe, grønt, mandler og tørret frugt
Frokost inkl. 1 øl/vand, efterfulgt af kaffe/te
Kaffe/te med hjemmebag samt frisk frugt
Isvand og frisk frugt begge dage
Plenum inkl. bl.a. gratis trådløst netværk, projektor og storskærm

skilt.jpg

Skønne områder med egen køkkenhave

Slottets eget slotskøkken sørger for at forsyne jer med skønne måltider i løbet af hele opholdet. Slotskøkkenet sætter en ære i at servere hjemmelavede måltider, som blandt andet laves af de friske råvarer fra slottets egen køkkenhave.

Altid mulighed for overnatning

Vi byder på mere end 120 værelser på slottet. Her er der altid god mulighed for at overnatte, enten i forbindelse med afholdelsen af jeres møde eller et weekendophold. Alle er godt indrettet i lyse og behægelige farver med god skrivebordsplads, behagelig arbejdsstole, fladskærms-tv og bredbåndsforbindelse. Ligeledes har alle værelser desuden eget bad og toilet.

Overnatning.jpg

Book ophold på Hindsgavl Slot

Book