Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Slot_250 x 250.jpg
Møder1.jpg
Møder3.jpg
Møder6.jpg
Møder5.jpg
møder12.jpg

De gode møder

Har du ansvaret for at planlægge vigtige møder, store konferencer eller andre events, der betyder noget for din virksomhed? Så læs med her, hvor vi sætter fokus på de gode møder – på det vigtige forarbejde og på selve afviklingen.

Hindsgavl Slot danner hvert år rammen om flere tusinde timers møder, konferencer og andre events. For os handler det om at få det hele til at glide glat, så dine deltagere får det ud af mødet, som de skal. 

stole1.jpg
mødelokale.jpg
NytSyn_stor.jpg
Autohuset_408x280.jpg

Tilbudsfasen

Hvordan vælger du det rette sted til et møde, en konference, en fest eller et andet vigtigt event? Hvilke faktorer spiller ind, og hvordan sammenligner du priser på tværs af mødesteder, der ikke har spor til fælles?

Læs mere

Planlægningsfasen

Når du har fundet det rette sted til dit møde, og det kontraktmæssige er på plads, begynder den videre planlægning. I denne fase er tæt dialog med din kontaktperson på stedet helt essentiel for at sikre en succesfuld afvikling.

Læs mere

Afviklingen: Optikerkæden Nyt Syn

Nyt Syn ønskede at skabe tættere relationer mellem butikkerne i optikerkæden samt til leverandørerne. Rammerne gjorde forskellen, ligesom en god og grundig planlægning var med til at bane vejen for et vellykket arrangement.

Læs mere

Afviklingen: Autohuset Vestergaard

Et halvt års tid brugte Autohuset Vestergaard på at planlægge deres store kick-off arrangement på Hindsgavl Slot. Ca. 440 medarbejdere fra virksomhedens 10 filialer deltog på dagen, der bød på både faglige og festlige indslag.

Læs mere

Book weekendophold på slottet

Book