Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Kok.jpg
Diverse.jpg
Kokke_250x250.jpg
Slot_250 x 250.jpg
Køkkenhaven er åben.jpg
Tjener.jpg

Spis godt på slottet

Som møde – eller konferencedeltager på Hindsgavl Slot vil du opleve, hvordan der kredses om de mindste detaljer. 

Kok i haven.jpg

Unik køkkenprofil

Kokkene på Hindsgavl Slot stiller høje krav til gode og friske råvarer. Derfor har vi anlagt slottets egen køkkenhave på cirka 10.000 m2, som drives og vedligeholdes af vores to gartnere.  

Når der er sæson for det, nyder vores gæster godt af slottets egen avl fra køkkenhaven, som leverer friske forsyninger af frugt, grøntsager og krydderurter til slotskøkkenet.

Det er et fantastisk koncept Hindsgavl drives efter, og det gælder både på konferenceområdet men bestemt også på privatområdet. - Tove Krarup, Dansk Selskab for ledelse i Sundhedsvæsenet

Køkkenhaven er altid åben

Ligesom slotsparken er køkkenhaven på Hindsgavl Slot altid åben og klar til besøgende. Her kan I være heldige at møde vores to gartnere, som sørger for at vedligeholde køkkenhaven og dens mange krydderurter, frugt og grøntsager. Bier har vi også. Tidligt i maj, når træer, buske og bede blomstrer, er der mulighed for at opleve bierne i staderne. Vi slynger selv honningen umiddelbart efter blomstringen, og resultatet er den skønneste lyse honning med en meget fin smag.

Hver sommer står Hindsgavl slotspark i et sandt blomsterflor. De farvestrålende blomsterbede er et vidunderligt syn, og de forsyner samtidig vores blomsterdekoratør med skæreblomster til sommerens mange festlige borde, opsatser og dekorationer. 

Gartner i haven.jpg

Book ophold på Hindsgavl Slot

Book