Book dit ophold

Ankomst
25. jan
2020
Ændre dato
Afrejse
26. jan
2020
Ændre dato
møder12.jpg
Møder3.jpg (1)
Møder10.jpg (1)
dam.jpg
Værelse3.jpg
Møder7.jpg (1)

Kursussted i historiske omgivelser

Hindsgavl Slot er det ideelle kursussted for både små og store grupper. Vi har kursuslokaler i alle størrelser, alle med moderne kursusfaciliteter. 

Det 800 år gamle slot har gennemlevet krige, nedbrændinger, genopbygninger og restaureringer og fremstår i dag som et moderne kursussted med eksklusive kursusfaciliteter i unikke historiske omgivelser. Slottets nuværende hovedbygning, der blev opført som en klassicistisk herregård i 1784-1785, rummer både små stuer, store sale og overdådige saloner, hvor kursister kan mødes og spise under deres kursusophold.

Topmoderne kursuslokaler

Den gamle lade danner rammer om kursusophold med mange deltagere. Bygningen fremstår som et moderne arkitektonisk bygningsværk med 15 meter til loftet, fritliggende spær og rustikke og rå materialer. Her findes et 30 m2 stort lærred, 24 m2 scene og alle tænkelige tekniske hjælpemidler for et kursussted af høj klasse. Har I brug for teknisk assistance til projektor, videoafspiller, laserpegepind osv., står vores personale til rådighed døgnet rundt.

Ring 6441 8800 og hør mere om de mange muligheder

God energi under jeres kursusophold

I laden finder I også Restaurant Louise, der sørger for god forplejning fra morgen til aften. Vores kyndige kokke lægger vægt på at maden giver kursisterne god energi, og menuerne bygger derfor på friske og lokale råvarer. Fra forår til efterår høstes frugt og grønt i slotsparkens store køkkenhave.

Vi har også en a la carte restaurant, Den hvide Dame, der er opkaldt efter spøgelset på Hindsgavl Slot. Her serveres klassiske frokostretter som caesarsalat, fiskefrikadeller, stjerneskud og pariserbøf.

Kursusophold med afslapning og overnatning

Hindsgavl Slot er et kursussted hvor der kan arrangeres kursusophold med mulighed for overnatning. Kostalden, Svinestalden og Fodermesterhuset er indrettet til moderne værelser med respekt for bygningernes historie. Her er alle moderne bekvemmeligheder og kursusfaciliteter, incl. internetadgang.

I pauserne har kursisterne fri adgang til den prægtige slotspark, der er etableret i romantisk stil med en uforlignelig udsigt til Lillebælt.

Book overnatning på Hindsgavl Slot

Book