Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Gaester i Laden3.jpg
møder12.jpg (1)
Gaester i Laden1.jpg
Tjener_250x 250.jpg
Møder3.jpg (1)
Møder9.jpg (1)

Møde - og konferenceophold i moderne faciliteter

mødelokale2.jpg

Hindsgavl Slot er et konferencecenter med eksklusive mødefaciliteter i unikke omgivelser, der stammer tilbage fra middelalderen. Slottet har gennemlevet en dramatisk historie med krige og ødelæggelser, men fremstår i dag som moderne og autentisk hotel og konferencecenter. Virksomheder og foreninger over hele Danmark bruger slottets eksklusive mødefaciliteter til bl.a. årsmøder, produktpræsentationer, bestyrelsesmøder, kongres- og konferenceophold.

Vi har stor erfaring med at arrangere kongres- og konferenceophold, der passer til vores kunders behov. Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og krav til et konferenceophold og kommer gerne med vores unikke input til hvordan i sammensætter den bedste løsning.

glasvand.jpg

Et hav af muligheder

På Hindsgavl Slot råder vi over møde – og konferencefaciliteter med plads op til 650 deltagere. Vi har alt lige fra hyggelige møderum med spær og tagvinduer til topmoderne møde – og konferencelokaler med alt i det nyeste AV-udstyr. Du finder i alt 16 mødelokaler på Hindsgavl Slot, hvoraf 7 er plenumlokaler og 9 er grupperum.

Følgende er til rådighed i de fleste af vores møde - og konferencelokaler

  • SXGA projektor,

  • white board og flipover,

  • trådløst mikrofonanlæg,

  • elektronisk overhead,

  • PC samt mulighed for tilslutning af alle Apple-produkter,

  • laserpegepind,

  • hæve sænkebord,

  • DVD og videoafspiller (kan afspille alle formater).

 

Der er mulighed for at optage mødet i lyd i Staldknægten og Tranesalen. I Tranesalen er det ligeledes muligt at optage mødet i billeder. 

Ved ankomst vil vores dygtige teknikere altid mødes med jer i lokalerne for at gennemgå udstyret samt sikre, at I kommer godt fra start. Til hver en tid under jeres ophold hos os, kan I få teknisk assistance. 

Laden.jpg

Hvilke lokale passer jer?

 

Tranesalen

Med sine 360 m2, 30 m2 store lærred og 24 m2 scene er Tranesalen på Hindsgavl Slot ideel til større møder og konferenceophold. Her er højt til loftet – helt præcist 15 meter – og det nyeste AV-udstyr til rådighed. 
Se Tranesalen.

Tranesalen kan lægges sammen med Restaurant Louise, så de tilsammen udgør ét stort lokale på 720 m2.

 

Restaurant Louise

Restaurant Louise bliver typisk brugt til selskaber og frokostservering i forbindelse med møder og konferencer, men med sine 360 m2 er Restaurant Louise også ideel til afholdelse af udstillinger og events. 
Se Restaurant Louise.

Restaurant Louise kan lægges sammen med Tranesalen, så de tilsammen udgør ét stort lokale på 720 m2.

 

Staldknægten

Staldknægten, som ligger på 1. salen i vores nænsomt restaurerede Kostald, er et lækkert, lyst mødelokale med moderne interiør og konferencefaciliteter som f.eks. 12 timers stole og klimaanlæg.
Lokalet er 200 m2.
Se Staldknægten

 

Havrestuen

Havrestuen er et lækkert, lyst mødelokale med moderne interiør og konferencefaciliteter som f.eks. 12 timers stole og klimaanlæg. Mødelokalet, som er et mindre lokale på 75 m2, ligger på 1. salen i vores nænsomt restaurerede Kostald.
Se Havrestuen.

 

Hvedestuen

Hvedestuen er med sine 82 m2 et lille lyst og lækkert mødelokale med moderne interiør som f.eks. 12 timers stole og klimaanlæg. Lokalet ligger på 1. salen i vores nænsomt restaurerede Kostald.
Se Hvedestuen.

 

Mælkevejen

Mælkevejen er et lækkert, lyst mødelokale med moderne interiør som f.eks. 12 timers stole og klimaanlæg. Mødelokalet, som er et mindre lokale på 88 m2, ligger på 1. salen i vores nænsomt restaurerede Kostald.
Se Mælkevejen.

 

Basse Fønss Salen

Basse Fønss Salen er et stort og lyst mødelokale på 102 m2 beliggende i vores hovedbygning, hvor stilen er hyggelig og charmerende. Basse Fønss Salen har slottets nok smukkeste udsigt lige ud til slotsparken og Fænøsund.
Se Basse Fønss Salen

 

Adeler Salen

Adeler Salen er et lyst og charmerende mødelokale på 70 m2. Lokalet ligger i slottets hovedbygning med smuk udsigt til slotsparken og Fænøsund. 
Se Adeler Salen

 

Møderum 1

Møderum 1 er et grupperum på 21 m2, som ligger i hovedbygningen med indgang fra Basse Fønss Salen. Lokalet kan ikke bookes separat, men kan tilkøbes ved afholdelse af møder i Basse Fønss Salen.
Se Møderum 1.

 

Møderum 2

Møderum 2 er et lille, lyst mødelokale beliggende i slottets charmerende hovedbygning. Lokalet er 41 m2 og har en fantastisk udsigt til slotsparken og Fænøsund. 
Se Møderum 2

 

Møderum 3

Møderum 3 er et lille, lyst mødelokale beliggende i slottets charmerende hovedbygning. Med sine 21 m2 syner lokalet ikke af meget, men den fantastiske udsigt til slotsparken og Fænøsund giver lokalet en ekstra dimension til jeres møde eller konferenceophold.
Se Møderum 3.

 

Frederikkestuen

På 2. sal i slottets hovedbygning ligger Frederikkestuen, som med sine fritlagte spær, ægte tæpper og loungemøbler oftest bruges som gruppe – eller loungerum. Frederikkestuen, som er 73 m2, kan dog ommøbleres så det også kan bruges som almindeligt mødelokale.
Se Frederikkestuen

 

Fænøstuen

Fænøstuen på 2. sal i hovedbygning er med sine 69 m2 et hyggeligt og lyst mødelokale med fritlagte spær.
Se Fænøstuen.

 

Ridderstuen

Ridderstuen er et lille mødelokale på 2. sal i slottets hovedbygning. Lokalet er med sine fritlagte spær og ægte gulvtæpper et hyggeligt og intimt mødelokale på 29 m2 - perfekt til mindre møder.
Se Ridderstuen.

 

Biblioteket

I stueetagen i hovedbygning ligger Biblioteket, som er slottets mindste mødelokale på bare 19 m2. Med de mange bøger stablet i reolerne op langs væggene lever biblioteket op til sit navn og er et hyggeligt, lille lokale til det intime møde.
Se Biblioteket.

Book overnatning på Hindsgavl Slot

Book