Book dit ophold

Ankomst
21. jun
2018
Ændre dato
Afrejse
22. jun
2018
Ændre dato
Stemning.jpg
Buffet.jpg (1)
Kok.jpg (3)
Gaester i Laden4.jpg
Aktivitet.jpg
Champagne på bakke_250 x 250.jpg

Firmafest på slottet

Et firmaophold på Hindsgavl Slot rummer de bedste muligheder for at lære nyt eller tænke nye tanker. Det skyldes de store linjer, som slottets dramatiske historie tegner op. Dertil kommer de storslåede naturoplevelser, som slottet er omkranset af på Hindsgavl halvøen. Gennem historien har mange vigtige møder fundet sted på Hindsgavl Slot – så hvorfor ikke også lægge jeres firmaarrangement her?

Plads til de skæve arrangementer

På Hindsgavl Slot har vi ligeledes rammerne til de lidt mere skæve begivenheder som udstillinger, intimkoncerter, unikke firmafester og temafester. Vores store nyligt restaurerede agerumslade er perfekt til de helt store arrangementer, og dens funktionelle og nutidige design gør den velegnet til alt lige fra udstillinger og teaterforestillinger til store firmafester.

På Hindsgavl Slot har vi stor erfaring i afholdelse af såvel private fester som firmafester, og intet er for stort eller for småt. Ønsker I for eksempel en fest i tæt kontakt med slottets naturområder, kan vi arrangere teltfester for op til 2.000 gæster.

Unikke firmaarrangementer og temafester

Vi er desuden leveringsdygtige i specielle firmaarrangementer og temafester, så hvis du ønsker at give deltagerne en helt speciel oplevelse, der oser af historie og eventyr, kan en temafest være en god måde at fuldende et veloverstået dagsmøde. Temafester kan arrangeres som enkeltstående events eller som afslutning på møder, firmaarrangementer eller konferencer.

ALT klappede og det var en sand fornøjelse at være på besøg hos jer. Alle er blevet rost lige fra køkkenet og tjenerne til venligheden man bliver mødt med overalt på slottet. - Mai-Britt Hedegaard, Direktionssekretær, Harald Nyborg A/S

Overnatning på slottet eller i staldene

Mange vælger at overnatte på slottet i forbindelse med afholdelse af møder og fester. Det giver optimale betingelser for at få det fulde udbytte af en hyggelig, sjov eller lærerig dag. Alle vores værelser er lyse og indrettet med god skrivebordsplads, behagelig arbejdsstol, fladskærms-tv og bredbåndsforbindelse. Alle værelser har eget bad og toilet.

Uanset hvilke værelse du vælger, vil du opleve, hvordan historien spiller en stor rolle i indretningen. Den ægte slotsstemning finder du i værelserne i hovedbygningen, hvor de fine himmelsenge, antikke rokokomøbler, lysekroner og guldspejle vidner om en tid, hvor adelige folk husede bygningerne. Værelserne i ko – og svinestaldene er milevidt fra den romantiske slotsstil. Her kombineres elementer fra den oprindelige staldbygning med moderne hotelløsninger og en nærmest poetisk klosterstemning, hvor enkelhed og æstetik er nøgleordene. De rå vægge i genbrugsmursten står i kontrast til det hvide loft og de smukke stofbeklædte sengegavle og de fritstående, runde brusenicher troner som skulpturer midt i rummet.

Book overnatning i forbindelse med festen

Book