Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Stemning.jpg
Buffet.jpg (1)
Kok.jpg (3)
Gaester i Laden4.jpg
Aktivitet.jpg
Champagne på bakke_250 x 250.jpg

Firmafest på slottet

Hindsgavl Slot har gennem tiden sat rammerne om vigtige møder og sammenkomster, hvor der er lært nye ting og tænkt nye tanker. Slottet har dog ligeledes midlerne til at lægge hus til lidt mere skæve begivenheder som udstillinger, intimkoncerter og firmafester – så hvorfor ikke holde jeres næste firmaarrangement her omgivet af storslået, skøn natur?

Gaester i Laden4.jpg

Firmaophold med personlighed

På Hindsgavl Slot har vi stor erfaring med at afholde både privat- og firmafester, og der er ikke et arrangement, der er for stort eller for småt. Vi lytter til jeres ønsker og imødekommer dem, så jeres begivenhed bliver lige, som I vil have den.

Vores store restaurerede agerumslade er perfekt til de helt store arrangementer, og dens funktionelle og nutidige design gør den velegnet til alt lige fra udstillinger og teaterforestillinger til store firmafester. Ønsker I derimod at være i tæt kontakt med slottets naturområder, arrangerer vi gerne en teltfest med plads til op mod 2.000 gæster.

Vores personale er desuden dygtige til at arrangere unikke firmaarrangementer, herunder især temafester. Temafester kan arrangeres som enkeltstående events eller som afslutning på møder, konferencer eller andre faglige arrangementer. Vores erfaring er, at det er en perfekt mulighed for at give deltagerne en helt speciel oplevelse og afslutte jeres firmaophold med manér.

Opdækning.jpg
ALT klappede og det var en sand fornøjelse at være på besøg hos jer. Alle er blevet rost lige fra køkkenet og tjenerne til venligheden man bliver mødt med overalt på slottet. - Mai-Britt Hedegaard, Direktionssekretær, Harald Nyborg A/S

Overnatning på slottet eller i staldene

Mange vælger at overnatte på slottet i forlængelse af et firmaarrangement. Det giver optimale betingelser for at få det fulde udbytte af en hyggelig, sjov eller lærerig dag. Alle vores værelser er lyse og indrettet med god skrivebordsplads, behagelig arbejdsstol, fladskærms-tv og bredbåndsforbindelse. Alle værelser har desuden eget bad og toilet.

Uanset hvilket værelse du vælger, vil du opleve, hvordan historien spiller en stor rolle i indretningen. Den ægte slotsstemning finder du i værelserne i hovedbygningen, hvor de fine himmelsenge, antikke rokokomøbler, lysekroner og guldspejle vidner om en tid, hvor adelige folk husede bygningerne. Værelserne i ko– og svinestaldene er milevidt fra den romantiske slotsstil. Her kombineres elementer fra den oprindelige staldbygning med moderne hotelløsninger og en nærmest poetisk klosterstemning, hvor enkelhed og æstetik er nøgleordene. De rå vægge i genbrugsmursten står i kontrast til det hvide loft, ligesom de smukke stofbeklædte sengegavle og de fritstående, runde brusenicher troner som skulpturer midt i rummet.

Overnatning.jpg

Book overnatning i forbindelse med festen

Book