Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Slot_250 x 250.jpg
Rådyr.jpg
Slotmedlåge.jpg
blomst.jpg
luftfoto.jpg
allé.jpg

Hindsgavl Slot

I Middelfart på den vestlige spids af Fyn, ligger Hindsgavl Slot. Slottet, som i dag ejes af Realdania By og Byg A/S – ”ejendomsselskabet for udvikling og bevaring”, har gennem de sidste 10 år gennemgået en omfattende renovering og modernisering. Det gælder både selve hovedbygningen men også den store avlsgård, som før moderniseringen husede svine – og kostald samt en ladebygning. Avlsbygningen er i dag indrettet til hotelværelser og konferencelokaler.

Møder, fest og ophold

Hindsgavl Slot fungerer i dag som hotel – og konferencecenter og med sine 120 værelser, 16 moderne mødelokaler, a la carte restaurant og flere hyggelige og smukt indrettede stuer rummer slottet alt lige fra møder og konferencer, bryllupper, konfirmationer, weekend – og ferieophold til a la carte gæster i restauranten.

Udsigt.jpg

Fra jord til bord

Slotskøkkenet på Hindsgavl Slot har sin helt egen køkkenprofil med sæsonskiftende menuer og fokus på kvalitet og friske råvarer. Kokkene på Hindsgavl Slot har sans for detaljen og sørger sammen med slottets gartnere for at avlen fra egen store køkkenhave hvert forår og sommer indgår som vigtige elementer i menuerne. 

Området ved og omkring Hindsgavl Slot hører til noget af Danmarks smukkeste. Kig eksempelvis forbi slottets køkkenhave, hvor frisk frugt, grøntsager og krydderurter pryder i sommerhalvåret og gå efterfølgende en tur i Hindsgavl Slots smukke park, som breder sig over et areal på 40.000 m2 og ligesom køkkenhaven er åben hele året rundt. Her kan I nyde udsigten til Fænøsund til den ene side eller det 800 år gamle sagnomspundne slot til den anden. I parken finder man blandt andet levn fra gammel tid, smukke blomster og træer, alleer, damme og terrasser og hytten Sorgenfri, hvor H.C Andersen sad og skrev digte til sin veninde. 

Dyr.jpg

Skøn natur

På den anden side grænser slottets arealer op til Hindsgavl Dyrehave, som udgør et indhegnet areal på 165 hektar. Her er der oplagt mulighed for at gå, cykle eller løbe en tur og undervejs møde bl.a. krondyr og dådyr, smuk skov, vandhuller og storslåede skrænter.

Hindsgavl Slots historie går tilbage til det 12. århundrede og flere sagn og fortællinger bliver den dag i dag stadig fortalt som en del af slottets historie.

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu