Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Slot_250 x 250.jpg
Rådyr.jpg
Slotmedlåge.jpg
blomst.jpg
luftfoto.jpg
allé.jpg

Hindsgavl Halvøen

Området omkring Hindsgavl Slot på Fyn byder på perfekte rammer, når der skal skabes oplevelser. En smuk, varieret natur, et rigt dyreliv og ikke mindst Lillebælts hemmeligheder giver rig mulighed for oplevelser for alle.

dam.jpg

Lige udenfor

Hindsgavl Slot har én af landets bedst bevarede slotsparker, som har åbent alle dage hele året rundt. Parken, som oprindeligt blev anlagt i barokstil, blev i 1814 omlagt i romantisk stil, og i dag kan man i den 40.000 m2 store park blandt andet opleve velduftende og smukke blomster, krogede træer, snørklede stier, damme og terrasser samt levn fra gammel tid som hytten Sorgenfri, hvor H.C Andersen sad og skrev digte til sin veninde og hultræet som i gamle dage gik for at have helbredende evner. For enden af slotsparken kan man nyde den smukke udsigt til Fænøsund.

Kokkene på Hindsgavl Slot stiller høje krav til gode og friske råvarer. Blandt andet derfor har slottet anlagt egen køkkenhave på cirka 10.000 m2. Når årstiden tillader det, nyder vores gæster følgeligt godt af slottets egen avl, som leverer friske forsyninger af frugt, grøntsager og krydderurter til slotskøkkenet. Køkkenhaven er åben for besøgende, så gæster er velkomne til at kigge forbi og måske endda få en snak med vores gartnere.

Dyr.jpg

Hindsgavl Slots arealer grænser lige op til Naturparken Hindsgavl Dyrehave, som spreder sig over et indhegnet areal på 165 hektar. Her kan vores gæster gå ture i den smukke, varierede natur og opleve blandt andet dåvildt og krondyr på nært hold. 

Lidt længere væk

Bevæger man sig bare en lille smule længere væk fra slottet, findes der endnu flere spændende aktiviteter. Oplev for eksempel Lillebælts smukkeste udsigt og få et sug i maven 57 meter over havoverfladen med en tur på den gamle Lillebælt. På turen vil en guide fortælle om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt. 

Er man ikke så meget til højder, så kan en tur på vandet være et godt alternativ. Sejl ud fra slottets badebro med vores aktivitetsleder og nyd en tur rundt om Fænø med øens rige fugleliv eller sejl under de to Lillebæltsbroer, hvor man kan opleve smukke Fyn fra søsiden.

Skal sejlturen være mere seriøs og lærerig, så er der mulighed for at få en "saltvandsindsprøjtning" med fokus på kommunikation og samarbejde i Match Racing Denmarks toptunede matchracebåde. Her er det dig og din besætning, der har fuld kontrol over båden - med hjælp og support fra den erfarne instruktør. 
I vil blive instrueret hvorefter det er besætningens egen opgave at være opmærksom på vind og vejr, bane og modstandere samtidig med, at båden skal sejles på bedste vis. 

Læs mere om de forskellige aktivitetstilbud.

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu