Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
250x250 til web6.jpg
250x250 til web5.jpg
250x250 til web.jpg
250x250 til web4.jpg
Bryllupskage_250 x 250.jpg
250x250 til web2.jpg

Bryllupslokaler til det perfekte bryllup 

Et bryllup skal være en festlig dag og et minde for livet. Intet bryllup er for stort eller småt på Hindsgavl Slot, som byder på storslåede, romantiske og historiske rammer ude som inde. 

Brudepar med sæbebobler_824 x 300.jpg

Den store dag

Bryllupsfesten er muligvis den største, lykkeligste og vigtigste dag her i livet. En uforglemmelig dag, hvor I er omgivet af familie og venner, som alle er mødt op for at fejre jer. Derfor er det vigtigt, at festen bliver lige, som I ønsker den. På Hindsgavl Slot gør vi alt, hvad vi kan, for at I får den perfekte bryllupsfest. Vores erfarne personale står klar til at rådgive og hjælpe til med planlægningen af festen, så I over de næste mange år vil tænke tilbage på den med varme hjerter.  

 

408x280 til web5.jpg

Hele bryllupspakken

Uanset om I holder stort gallabryllup eller kun inviterer de nærmeste, har vi landets mest romantiske bryllupslokaler. Fra I kommer til I går, vil I opleve et opmærksomt og dygtigt personale, en udsøgt servering med gode og friske råvarer og omgivelser, som i sig selv er med til at skabe den helt rigtige stemning. Har I bryllupsgæster, som kommer langvejs fra, er der rig mulighed for overnatning. Vi har 120 værelser, nogle i enkel, moderne stil og andre i klassisk, romantisk slotsstil.

Tusen takk for en fantastisk service i forbindelse med vårt bryllup. Vi har storkost oss hele tida og det har alle gjestene også. For en luksus - beste vi har opplevd. Her vil vi tilbake. Dere gjorde bryllupsfeiringen vår perfekt! - Kristin og Kristoffer Kile Aanensen, Norge
408x280 til web.jpg

Hyggelig og intimt eller storslået

I slottets hovedbygning findes et bryllupslokale for enhver smag - storslåede sale, hyggelige saloner og herskabelige stuer. Vi har desuden selskabslokaler med plads op til 500 gæster, og skal brylluppet holdes i tæt kontakt med naturen, har vi mulighed for at opstille telte i parken med plads op til 2000 gæster. Uanset om I ønsker et lille, hyggeligt bryllup eller et storslået, eksklusivt bryllup med alt hvad dertil hører, så har vi rammerne og de helt rigtige bryllupslokaler. 

Kontakt os allerede i dag på 6441 8800

Et eventyr foldes ud

Et bryllup på Hindsgavl Slot på Fyn er mere end bare flotte lokaler, lækker mad og nærværende personale. Et bryllup på Hindsgavl Slot er en oplevelse ud over det sædvanlige. Den enestående udsigt over Lillebælt gør slottet til den perfekte kulisse for et romantisk bryllup. Allerede når I kører ned ad slotsalléen med de vide sletter og massevis af krondyr på hver side og slottet, som majestætisk kommer til syne for enden af vejen, vil I opleve en fornemmelse af magi og eventyr.

I kan fuldende og forevige jeres eventyrlige bryllupsfest med fantastiske bryllupsbilleder. De smukke omgivelser giver rig mulighed for at tage en masse billeder af både jer og jeres gæster. I kan både tage billederne i grønne, naturlige omgivelser eller indendørs i vores romantiske lokaler – der er mange muligheder, og kun jeres egen fantasi sætter grænserne. 

824x300 til web2.jpg

Book overnatning i forbindelse med brylluppet

Book nu