Book dit ophold

Ankomst
13. jul
2020
Ændre dato
Afrejse
14. jul
2020
Ændre dato
250x250 til web9.jpg
250x250 til web.jpg
Borddækning_250 x 250.jpg
250x250 til web11.jpg
Champagne_250 x 250.jpg
250x250 til web7.jpg

Fest på slottet

Ud over at være en hyggelig dag hvor venner og familie samles, så er en fest også et minde for livet. Når du vælger Hindsgavl Slot på Fyn til at danne rammerne om din næste fest – lille eller stor – kan du være sikker på, at vi gør alt for at indfri dine forventninger. 

Med storslåede omgivelser ude som inde, et opmærksomt og dygtigt personale samt flere års erfaring med afholdelse af fester i alle størrelser, kan du roligt læne dig tilbage og lade os skabe de perfekte rammer for din fest.

824x300 til web.jpg

Det lille selskab eller det eksklusive bryllup

På Hindsgavl Slot har vi plads til alle. Det lille selskab, der ønsker en hyggelig og forførende slotsweekend, den festlige fødselsdag for familie og venner eller det storslåede og uforglemmelige slotsbryllup. Skal der holdes fest med flere hundrede gæster eller ønsker I blot en fest i anderledes rammer, i tættere kontakt med slottets naturområder, kan vi arrangere teltfest for op til 2.000 gæster.

Stemning_408 x 280.jpg

Alle detaljer tænkes ind

Uanset anledning og størrelse bliver alle detaljer tænkt ind i planlægningen af jeres fest, og der pyntes op og anrettes efter jeres ønsker. Ønsker I overnatning til jer og jeres gæster, råder vi på Hindsgavl Slot over 120 værelser i klassisk slotsstil samt værelser i mere moderne og enkel stil.

Vi vil gerne sige tak for et særdeles dejligt arrangement på Hindsgavl Slot. Alt var bare i orden og særdeles vellykket. Det er skønt at være et sted, hvor alt er muligt. - Lone og Carsten Haenel

Vi er klar til at hjælpe på 6441 8800

Eventyrlige omgivelser

Slottet i sig selv er unikt og fyldt med charme og sagnomspunden mystik, men også park, skov og dyrehave giver jeres fest en helt særlig dimension. Med disse enestående omgivelser er det oplagt at tage kaffen eller velkomstdrinken på terrassen eller måske endda invitere gæsterne med en tur i park eller dyrehave. Læg gerne vejen forbi vores køkkenhave, hvor frisk frugt, grøntsager og krydderurter pryder i sommerhalvåret. Den 40.000 m2 store slotspark er åben hele året rundt, og her kan I nyde udsigten til Fænøsund til den ene side eller vores 800 år gamle slot til den anden. I parken finder I levn fra gammel tid, smukke blomster og træer, alleer, damme og terrasser og huset Sorgenfri, hvor H.C Andersen sad og skrev digte til sin veninde. På den anden side grænser slottets arealer op til Hindsgavl Dyrehave, som udgør et indhegnet areal på 165 hektar. Her kan man undervejs opleve bl.a. krondyr og dådyr, smuk skov, vandhuller og storslåede skrænter.

dam.jpg

Book overnatning i forbindelse med festen

Book nu