Book dit ophold

Ankomst
06. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
07. aug
2020
Ændre dato
250x250 til web9.jpg
250x250 til web.jpg
Borddækning_250 x 250.jpg
250x250 til web11.jpg
Champagne_250 x 250.jpg
250x250 til web7.jpg

Lidt mere fest

På Hindsgavl Slot har vi stor erfaring i planlægning og afholdelse af store som små fester. Slottets placering med udsigt til Lillebælt udgør en fantastisk kulisse for festen. Vi gør alt for at imødekomme jeres ønsker til festen, og vi kan desuden være behjælpelige med alle detaljer lige fra velkomsthilsen til overnattende gæster, omdeling af værelsesgaver, æresport osv. 

Slotsværelse.jpg

Overnatning i slotsværelser

Når I afholder fest på Hindsgavl Slot har I og jeres gæster mulighed for at overnatte og stå op til en skøn hjemmelavet morgenbuffet dagen efter. Vi har 120 værelser, hvoraf de 50 er indrettet i de nyrenoverede stalde, hvor elementer fra den oprindelige staldbygning er kombineret med moderne hotelløsninger og en nærmest poetisk klosterstemning, hvor enkelhed og æstetik er nøgleordene. De rå vægge i genbrugsmursten står i kontrast til det hvide loft og de smukke stofbeklædte sengegavle. De fritstående, runde brusenicher troner som skulpturer midt i rummet. Den ægte slotsstemning finder I i værelserne i hovedbygningen, hvor de fine himmelsenge, antikke rokokomøbler, lysekroner og guldspejle vidner om en tid, hvor adelige folk husede bygningerne. 

Ring 6441 8800 og hør mere om fest på Hindsgavl Slot

Opdækning i rosa.jpg

Smukke selskabslokaler

Hindsgavl Slot rummer festlokaler til alle slags fester, uanset om der skal dækkes op i de storslåede sale eller herskabelige stuer. Hovedbygningens prægtige stuer og saloner er som skabt til hyggelige middagsselskaber for min. 8 deltagere, men vi har også lokaler med plads op til 500 gæster, og i parken kan vi opstille telte med plads op til 2.000 gæster.

Book overnatning i forbindelse med festen

Book nu