Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Borddækning_250 x 250.jpg
Private Dinner.jpg
Udsigt.jpg
Champagne på bakke_250 x 250.jpg
Vand.jpg
Tjener_250x 250.jpg

Fest i Danmarks smukkeste omgivelser

Opdækning i rosa.jpg

På Hindsgavl Slot får du helt unikke rammer om din fest. Slottet har gennem tiderne gennemlevet en dramatisk historie med krige og ødelæggelser men fremstår i dag moderne og autentisk. Hos os finder du, hvad du søger, uanset om du planlægger en lille, hyggelig sammenkomst for de nærmeste eller en stor fest, hvor du samler alle fra nær og fjern. Med et varieret udvalg af lokaler og et erfarent og dygtigt personale kan vi guide dig trygt gennem planlægningen af din næste fest.  

Se vores lokaler nedenfor. 

Kontakt os på 6441 8800 for personlig betjening

Hvilke festlokale passer jer?

 

Stor spisestue
Stor spisestue er et stort, flot lokale med udsigt til slottets gårdsplads og den store nyrenoverede lade. Lokalet er 64 m2 og kan rumme ca. 50 personer. 
Se Stor spisestue.

 

Lille spisestue
Lille Spisestue er et lyst og fint mindre lokale med plads til 24 personer. Fra stuen er der udsigt til slotsparken og Fænøsund. Lokalet er 32 m2. 
Se Lille spisestue

 

Marmorsalen
Marmorsalen er et smukt lokale, som på grund af sit stengulv typisk bliver brugt til fester med dans. I Marmorsalen er der plads til 50 personer. 
Se Marmorsalen.

 

Grøn stue
Grøn stue er en lille hyggelig stue med udsigt til slotsparken og Fænøsund. Stuen bliver typisk brugt til velkomstdrinks og aftenkaffe. 
Se Grøn stue.

 

Havestuen
Havestuen er et stort og flot lokale med udgang til den store terrasse og vue ud over slotsparken og ned til Fænøsund. Havestuen bliver på grund af sin centrale placering i hovedbygningen kun brugt i forbindelse med større fester og selskaber. 
Se Havestuen.

 

Rosa stue
Rosa stue er et lille, charmerende lokale, som på grund af sin størrelse typisk bruges til de helt små selskaber. Lokalet rummer masser af historie, da det blandt andet var her Kong Frederik VI underskrev aftalen om afståelse af Norge til Sverige. Fra lokalet er der smuk udsigt til slotsparken. 
Se Rosa stue.

 

Basse Fønss salen
Basse Fønss salen er et stort og lyst lokale beliggende på 1. salen i slottets hovedbygning. Fra Basse Fønss salen har I slottets nok smukkeste udsigt lige ud til slotsparken og Fænøsund. Der kan dækkes op til 80 personer i lokalet.  
Se Basse Fønss salen

 

Adeler salen
Adeler salen er et lyst lokale på 70 m2. Lokalet ligger på 1. salen i slottets hovedbygning med smuk udsigt til slotsparken og Fænøsund. I Adeler salen kan der dækkes op til 40 personer. 
Se Adeler salen

 

Frederikkestuen
På 2. sal i slottets hovedbygning ligger Frederikkestuen, som med sine fritlagte spær, ægte tæpper og loungemøbler er et hyggeligt lokale til f.eks. velkomstdrinks og aftenkaffe. Frederikkestuen er 73 m2. 
Se Frederikkestuen

 

Restaurant Louise
Restaurant Louise er med sine 360 m2 ideel til større selskaber og fester. Her kan dækkes op til 164 personer og rummets udformning giver desuden gode muligheder for udsmykning af forskellig art. Store temafester bliver derfor også hyppigt afholdt i Restaurant Louise. 

Restaurant Louise kan lægges sammen med Tranesalen, så de tilsammen udgør ét stort lokale på 720 m2.
Se Restaurant Louise og Tranesalen

Book overnatning på Hindsgavl Slot

Book nu