Book dit ophold

Ankomst
03. apr
2020
Ændre dato
Afrejse
04. apr
2020
Ændre dato
Jul2.jpg
Jul3.jpg
ud af huset_jul.jpg
Vinterfest2016.jpg
EventC_2.jpg
Fest-champagne.jpg

Hold julefrokost på Hindsgavl Slot

En god firmajulefrokost skal planlægges i god tid, og det er uanset, om I bliver 30 eller 450 personer. På Hindsgavl Slot kan I holde julefrokosten i naturskønne og historiske rammer med velsmag på menuen. Reservér allerede nu en af julens eftertragtede datoer til jeres julefrokost. 

Jul.jpg

Julefrokost på Hindsgavl Slot tæt ved vandet, skoven og dyreparken

Når I kører ned af den gamle smukke slotsallé på vej til årets firmajulefrokost på Hindsgavl Slot, bliver I fra første øjekast budt velkommen af det smukke vinterlandskab med udsigt til vandet ved Lillebælt, der glimter i vintersolen, alt i mens råvildt, krondyr og dådyr græsser i dyreparken.

På gårdspladsen står slottet smukt julepyntet, og de historiske rammer emmer af en vidunderlig julestemning. Under julefrokosten bliver I forkælet med julemad fra slotskøkkenet, alt imens vores tjenere, med smil på læben, sørger for en uforglemmelig oplevelse.

Planlægning af årets julefrokost

Sammen aftaler vi, hvordan jeres firmajulefrokost skal forløbe. Ønsker i en klassisk julefrokost med en tilhørende klassisk julebuffet med julens mange lækkerier eller foretrækker I en 3-retters julemenu med gode vine til og hyggen i centrum? Ønsker I noget helt andet, arrangerer vi også det.


Læs mere om vores ’klassiske julefrokost’. Eller ring og hør nærmere på tlf. 6441 8800 eller forespørg på fest her.

Hindsgavl Slot Jul 450X300

Klassisk julefrokost

Den hyggelige julestemning omgiver jer allerede fra ankomsten til det smukt pyntede Hindsgavl Slot. Her kan I sætte jer til bords og nyde en 3-retters julemenu eller selv forsyne jer ved vores julebuffet fyldt med julens klassikere. En hyggelig og uforglemmelig aften venter.

Læs mere om klassisk julefrokost

Psssttt... Se også alle vores spændende jule-events i vores arrangementskalender. 

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu