Book dit ophold

Ankomst
07. dec
2019
Ændre dato
Afrejse
08. dec
2019
Ændre dato
Jul2.jpg
Jul3.jpg
ud af huset_jul.jpg
Vinterfest2016.jpg
EventC_2.jpg
Fest-champagne.jpg

Hold julefrokost på Hindsgavl Slot

En god firmajulefrokost skal planlægges i god tid, og det er uanset, om I bliver 2 eller 450 personer. På Hindsgavl Slot kan I holde julefrokosten i naturskønne og historiske rammer med velsmag på menuen. Reservér allerede nu en af julens eftertragtede datoer til jeres julefrokost. 

Julefrokost på Hindsgavl Slot tæt ved vandet, skoven og dyreparken

Når I kører ned af den gamle smukke slotsallé på vej til årets firmajulefrokost på Hindsgavl Slot, bliver I fra første øjekast budt velkommen af det smukke vinterlandskab med udsigt til vandet ved Lillebælt, der glimter i vintersolen, alt i mens råvildt, krondyr og dådyr græsser i dyreparken.

På gårdspladsen står slottet smukt julepyntet, og de historiske rammer emmer af en vidunderlig julestemning. Under julefrokosten bliver I forkælet med julemad fra slotskøkkenet, alt imens vores tjenere, med smil på læben, sørger for en uforglemmelig oplevelse.

Planlægning af årets julefrokost

Sammen aftaler vi, hvordan jeres firmajulefrokost skal forløbe. Er I til stor fest med livemusik og en lækker 9-retters menu? Eller foretrækker I den klassiske julebuffet eller en 3-retters julemenu med gode vine til og hyggen i centrum? Ønsker I noget derimellem, arrangerer vi også det.


Læs mere om vores ’klassiske julefrokost’ og den ’eksklusive firmajulefrokost’ med Livemusik. Eller ring og hør nærmere på tlf. 6441 8800 eller forespørg på fest her.

Klassisk julefrokost

Den hyggelige julestemning omgiver jer allerede fra ankomsten til det smukt pyntede Hindsgavl Slot. Her kan I sætte jer til bords og nyde en 3-retters julemenu eller selv forsyne jer ved vores julebuffet fyldt med julens klassikere. En hyggelig og uforglemmelig aften venter.

Læs mere om klassisk julefrokost

Eksklusiv firmajulefrokost 

Sådan har du ikke oplevet en firmajulefrokost før! Årets eksklusive julefrokost byder på livemusik med velkendte kunsterne bl.a. Julie Berthelsen og Østkyst Hustlers. Inden festen for alvor går løs med livemusik og dans, kan I sætte jer til bords og nyde en 9-retters menu fra slotskøkkenet. 

Læs mere om årets eksklusive julefrokost

Psssttt... Se også alle vores spændende jule-events i vores arrangementskalender. 

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu