Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
glas.jpg
blomst.jpg
Slot_250 x 250.jpg
Puder_250 x 250.jpg
Kok.jpg
Piger i park.jpg

Konfirmationsfest på slot 

Hindsgavl Slot på Fyn lægger gerne vores prægtige lokaler til jeres konfirmationsfest. Slottets herskabelige stuer og hyggelige saloner udgør en fantastisk kulisse for konfirmationsbillederne. 

opdækning.jpg

Fantastiske rammer

Vi kan bryste os af, hvad der ifølge H.C.Andersen er den smukkeste udsigt på Fyn, måske hele Danmark - nemlig vuet over Lillebælt for enden af slotsparken. Parken der er anlagt i romantisk stil, har plads til at hele familien kan røre sig mellem retterne. 

I hovedbygningen har vi selskabslokaler, som giver plads til hele familien. I tilknytning til Restaurant Louise har vi selskabslokaler til den store konfirmationsfest - med plads op til 500 mennesker. 

Vi har sammensat forskellige festpakker, der skal betragtes som vejledende forslag. Vi skræddersyr nemlig altid jeres konformationsfest efter dine ønsker og behov. Du kan downloade vores festmappe i menuen til højre. 

Rødt kød.jpg

Festmenuer til konfirmationen

Sammen med vores kokke kan I sammensætte den perfekte menu til jeres konfirmationsfest, uanset om du ønsker tre eller ti retter. Alle vores menuer tager udgangspunkt i sæsonens råvarer, som bl.a. høstes i parkens store køkkenhave. 

Vi har altid mange forslag til menuen til din konfirmationsfest, men vi tilrettelægger naturligvis menuen fuldstændig, som I vil have den. 

Kontakt os allerede i dag på 6441 8800

Konfirmationsfest med overnatning

Vi har masser af plads til overnattende gæster. Hindsgavl Slot rummer 120 overdådige værelser, hvoraf de fleste er indrettet i klassisk slotsstil, men vi har også værelser i moderne stil. Alle værelserne har bekvemmeligheder som toilet, bad, TV, telefon og fri internet. Så når familiemedlemmer fra nær og fjern inviteres til konfirmationsfest på Hindsgavl Slot, er der mulighed for indlogering i både dobbeltværelser, enkeltværelser og juniorsuiter. 

Overnatning.jpg

Book overnatning i forbindelse med konfirmationen

Book nu