Book dit ophold

Ankomst
13. jul
2020
Ændre dato
Afrejse
14. jul
2020
Ændre dato
Kok.jpg
DHD.jpg
Urtehave.jpg
Slot_250 x 250.jpg
Køkkenhaven er åben.jpg
Morgenbuffet.jpg

Spis godt på slottet

Er du på udkig efter en restaurant på Fyn, så er Restaurant Den Hvide Dame på Hindsgavl Slot et godt bud. 

OBS: Den Hvide Dame har kun åbent til frokost – læs mere her >>

Rødt kød.jpg

Unik profil

Vores unikke køkkenprofil med gode, friske råvarer -  i sommerhalvåret blandt andet fra vores egen køkkenhave - og dygtige kokke som anretter og serverer de velsmagende retter med stolthed og smil på læben er værd at køre langt efter. Med et varieret a la carte kort, venter der smagsoplevelser for alle. For at fuldende oplevelsen, følges de lækre retter op af et spændende udvalg af kvalitetsvine.

Restauranten har åbent fra 12.00 – 16.30

Åbent hele året rundt

Restaurant Den Hvide Dame ligger i fruerfløjen i forbindelse med hovedbygningen og er åben hele året rundt til frokost og aften for både opholdsgæster og gæster udefra.

DHD.jpg

Hvorfor Den Hvide Dame?

Restaurant Den Hvide Dame på Hindsgavl Slot har eksisteret siden 2009, hvor slottet gennemgik en omfattende renovering. Restauranten er opkaldt efter slottets spøgelse, der eftersigende skulle være en ung brud, som forulykkede med sin karet, før hun skulle giftes med en herremand på Hindsgavl Slot. Det siges, at hun går igen i slotsparken, hvor hun kun viser sig for slottets mandlige gæster ved midnatstid.

Her på slottet er vi glade for vores spøgelse, som tydeligvis fortsat nærer stor kærlighed til stedet og kun ønsker det bedste for os og dermed også for dig som gæst.

Ring 6441 8800 for bordreservation

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu