Book dit ophold

Ankomst
22. jan
2020
Ændre dato
Afrejse
23. jan
2020
Ændre dato
Dessert Nytaar 2019 250X250
Borddeko Nytaar 2019 250X250
Forret 10 Nytaar 2019 250X250
Hovedret Nytaar 2019 250X250
glas.jpg
Nytår2.jpg

Nem og lækker nytårsmenu
- Mad ud af huset 2019

Vil du nyde årets sidste dag uden blod, sved og tårer i køkkenet? Vores kokke har gjort det meste af arbejdet for dig i slotskøkkenet – og du kan nemt og hurtigt gøre maden færdig hjemme i dit eget køkken - i videoen herunder kan du se, hvor nemt det er.

Årets nytårsmenu ud af huset

Som altid har vores køkkenchef sammensat en dejlig menu, der kan sætte bollen over å’et i din nytårsfest. Alle retterne er nemme at gøre klar til servering. Vi siger ikke til nogen, at din nytårsmenu er forberedt i vores slotskøkken – så du kan roligt selv tage al æren for den gode smag. Nytårsmenuen består i år af tre lækre retter: 

 

 • Forret
  Indbagt jomfruhummerbisque med urter, jomfruhummerhaler og dild

 • Hovedret
  Tournedos af kalvemørbrad med gratineret portobellosvamp med flødeost og timian,glaseret syltet løg, pommes Anna, rødvinssauce og sprød garniture

 • Dessert
  3 slags chokolademousse med havtorn, skovsyre og brændte sprøde kys

  Pris pr. person for 3 retter: kr. 395,- ekskl. gebyr

Har du spørgsmål til årets nytårsmenu, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 64418800.
Bemærk, at vi ikke kan tilpasse retterne til specifikke ønsker, kostpræferencer eller allergier. Yderligere praktiske oplysninger ses nederst på denne side.

Så nem er årets nytårsmenu

Du får det ikke meget nemmere. Vi har tænkt på alt og lavet nogle videoer, hvor en af vores kokke guider dig til det perfekte resultat. Med i kassen følger også en grundig vejledningstekst, som hjælper dig på vej. Du kan også følge vores vejlednings-videoer online. Kig med i videoen herunder, og se hvor nemt det egentlig er!

Indbagt jomfruhummerbisque

Aftenens første ret er den smagfulde jomfruhummerbisque, som er indbagt under et låg af butterdej. Suppen bliver leveret i suppeskåle med butterdejslåg, og du skal derfor bare sætte skålene i ovnen. 12 minutter senere er forretterne klar! Og skålene kan du bruge igen og igen – du kan dog også levere dem tilbage til os, så skal vi sørge for at genbruge dem.

Mens suppen bager, kan du roligt vie al din opmærksomhed til hendes majestæt dronningens nytårstale – evt. med det første glas nytårsbobler.

Tournedos af kalvemørbrad

Hovedretten er en dejlig mør tournedos af kalvemørbrad. Hertil får du en portobellosvamp, som er gratineret med flødeost, glaseret syltet løg, pommes Anne og rødvinssauce. Det sidste touch er den sprøde garniture, som består af puffede flæskesvær.

Det meste kan du tilberede i ovnen – ingredienserne bliver leveret i foliebakker, som kan gå direkte i ovnen. Kun saucen skal du varme i en gryde. Nytårsmenuen er således meget nem at lave og endnu nemmere at nyde – selv opvasken er minimal.

Tredimensionel chokoladedessert

Som det søde punktum for aftenens middag, kan du i år servere slotskøkkenets trio af chokolademousse med havtorn, skovsyre og brændte sprøde kys på toppen.

Trioen består af hvid, lys og mørk chokolademousse, som ligger i lag i den elegante plastbeholder, som du også serverer retten i. Du skal derfor blot tage låget af og lægge de sprøde marengskys ovenpå – så er desserten klar. Det bliver ikke meget nemmere.

Psstt....I vores vejlednings-videoer kan du se, hvor NEMT & HURTIGT, du kan gøre de forskellige retter klar til servering. Se med her!

Har du spørgsmål til årets nytårsmenu, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 64418800.

Praktisk information

Har du spørgsmål til årets nytårsmenu, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 64418800.

Seneste bestilling: Søndag d. 29. december 2019 kl. 12.00
Afhentning: Tirsdag d. 31. december 2019 kl. 10.00-14.00
Adresse: Hindsgavl Allé 7, 5500 Middelfart – henvend dig i receptionen
Betaling: Du betaler ved bestilling på Billetten.dk. Du modtager en bekræftelse/billet på mail, som du skal fremvise ved afhentning - enten på papir eller på din mobil. Desuden skal du oplyse det navn og den e-mailadresse, som er anvendt ved bestillingen.
Allergier: Det er desværre ikke muligt for os at tilpasse nytårsretterne i forhold til individuelle ønsker, allergier og kostpræferencer.

 

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu