Book dit ophold

Ankomst
24. mar
2019
Ændre dato
Afrejse
25. mar
2019
Ændre dato
Kok.jpg
DHD.jpg
Urtehave.jpg
Slot_250 x 250.jpg
Køkkenhaven er åben.jpg
Morgenbuffet.jpg

Aftenmenuer

Vi lægger vægt på gode, friske råvarer fra egen køkkenhave og lokale leverandører.

God smag og kreativitet gør os stolte.

 

Venlig Hilsen,

Slottets kokke

Slotskøkkenets menu 

  Gældende til og med 30. april

 

Blinis

med rillette af varmrøget stenbider, syltede løg, kapers
stenbiderrogn, cremefraiche & karse.

(Blinis with rillette of smoked lumpfish, pickled onions, capers
lumpfish roe, crème fraîche & cress)

 

Dagens forret

se menukortet på dagen.

(Starter of the day – see menu upon arrival)

__________

Steak af kalvemørbrad

med sauté af persillerod, bagte chalotteløg, persille og Hindsgavlskinke
sprøde persillerodschips, morkelsauce & stegte kartofler.

(Steak of veal tenderloin with sauté of parsley root, baked shallots, parsley and Hindsgavl ham,
crisp parsley root chips, morel sauce & fried potatoes)

 

 Bagt slethvar

med spinatsauté, muslingefrikassé med gulerod & porre,
feuilleté & krydderurtekartofler.

(Baked brill with spinach sauté, mussel fricassee with carrots and leeks,
feuilleté & herb potatoes)

 

Dagens hovedret

se menukortet på dagen.

(Main course of the day – see menu upon arrival)

__________

Udvalg af danske oste

med slottets hjemmesylt og knæk.

(Selection of Danish cheeses with homemade garnish and crisp bread)

 

Profiteroles

med slottets nougatiscreme, sylt af havens solbær & chokoladesauce.

(Profiteroles with homemade nougat ice cream, compote of blackcurrants
from the garden & chocolate sauce)

 

Dagens dessert

se menukortet på dagen.

(Dessert of the day – see menu upon arrival)

1 ret – 285 kr.
2 retter – 375 kr. 
3 retter – 465 kr. 

1 course – DKK 285
2 courses – DKK 375
3 courses – DKK 465

Ring 6441 8800 for bordbestilling

Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til din mad.

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu