Book dit ophold

Ankomst
19. jan
2019
Ændre dato
Afrejse
20. jan
2019
Ændre dato
Kok.jpg
DHD.jpg
Urtehave.jpg
Slot_250 x 250.jpg
Køkkenhaven er åben.jpg
Morgenbuffet.jpg

Aftenmenuer

Vi lægger vægt på gode, friske råvarer fra egen køkkenhave og lokale leverandører.

God smag og kreativitet gør os stolte.

 

Venlig Hilsen,

Slottets kokke

Slotskøkkenets menu 

  Gældende til og med 26. februar

 

Røget vildt fra dyreparken

med grillet brød, flamberede svampe, timian og syltede
grønne tomater fra haven.

(Smoked venison with grilled bread, flambéed mushrooms, thyme
and pickled green tomatoes from our own garden)

 

ELLER
(or)

 

Tournedos af oksemørbrad

med rodfrugter bagt i persille og hvidløg, sprød panchetta, okseglace,
sauce bearnaise og pommes frites.

(Tournedos of beef fillet with root vegetables baked with parsley and garlic,
crisp pancetta, beef glace, sauce béarnaise and chips)

 

 Glaseret helleflynder

med sennep og løg, spidskål a la creme, sprøde jordskokker,
kapers af havens hyldebær og krydderurtekartofler.

(Glazed halibut with mustard and onions, cabbage a la creme,
crisp jerusalem artichokes, capers of elderberries from our own garden and herb potatoes
)

 

Eller(or)

 

Udvalg af danske oste

med slottets hjemmesylt og knæk.

(Selection of Danish cheeses with homemade garnish and crisp bread)

 

Pandekage

med havens jordbær i sherry og slottets vaniljeiscreme.

(Pancake with strawberries in sherry from our own garden and vanilla ice cream )

 

Dagens menu
Spørg tjeneren

(Todays menu/Ask the waiter)

 

1 ret – 285 kr.
2 retter – 375 kr. 
3 retter – 465 kr. 

Ring 6441 8800 for bordbestilling

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu