Book dit ophold

Ankomst
20. maj
2019
Ændre dato
Afrejse
21. maj
2019
Ændre dato
Kok.jpg
DHD.jpg
Urtehave.jpg
Slot_250 x 250.jpg
Køkkenhaven er åben.jpg
Morgenbuffet.jpg

Aftenmenuer

Vi lægger vægt på gode, friske råvarer fra egen køkkenhave og lokale leverandører.

God smag og kreativitet gør os stolte. Nedenfor kan du se slotskøkkenets aftenmenukort.

 

Slotskøkkenets menu 

  Gældende til og med d. 18. juni 2019

 

Dampet hvide asparges

med sauce hollandaise, rømørejer & urter
(Steamed white asparagus with sauce hollandaise, local shrimps & herbs )

__________

Rosastegt krone af lam fra Hesselager

med grillet grønne asparges, bagte blommetomater, creme af havens ramsløg,
ristet kartofler & rødvinssauce med timian & persille

(Medium roasted rack of local lamb with grilled green asparagus, baked plum tomatoes,
cream of ramsons from our own garden, fried potatoes & red wine sauce with thyme & parsley)

eller
(or)

Helstegt rødtunge

med sautè af ærter, mange tout, kapers, forårsløg, ristet mandel,
brunet smør med citron & krydderurtekartofler

(Panfried lemon sole with sautè of peas, mange tout, capers, spring onions,
fried almonds, browned butter with lemon & herb potatoes)

__________

Udvalg af danske oste

med slottets hjemmesylt og knæk.

(Selection of Danish cheeses with homemade garnish and crisp bread)

eller
(or)

Kærnemælksmousse

med marineret rabarber, krystalliseret chokolade, knas & rabarbersorbet

(Butter milk mousse with marinated rhubarb, crystalized chocolate, crisp & rhubarb sorbet)

__________


Dagens Menu

(spørg tjeneren)

(Todays Menu/ Ask the waitor)

 

1 ret – 285 kr.
2 retter – 375 kr. 
3 retter – 465 kr. 

1 course – DKK 285
2 courses – DKK 375
3 courses – DKK 465

Ring 6441 8800 for bordbestilling

Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til din mad.

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu