Book dit ophold

Ankomst
03. apr
2020
Ændre dato
Afrejse
04. apr
2020
Ændre dato
Kok.jpg
DHD.jpg
Urtehave.jpg
Slot_250 x 250.jpg
Køkkenhaven er åben.jpg
Morgenbuffet.jpg

Frokostmenukort

Vores menukort består af klassisk inspirerede og velsmagende a la carte retter. Vi lægger vægt på gode, friske råvarer fra egen køkkenhave eller fra lokale leverandører. God smag og kreativitet gør os stolte. Se frokostmenukortet nedenfor. A la carte menukortet er den samme både frokost og aften. 

 

Frokost a la carte

Gældende fra og med d. 4/3 til og med d. 27/4 2020
Serveres kl. 12.00-16.30

 

Blinis
med varmrøget stenbider, stenbiderrogn,
creme fraiche, syltede løg & karse

Blinis with smoked lumpfish, roe of lumpfish,
sour cream, pickled onions & cress)

Serveres kun som forret/only served as starter

Kr. 95,-

 

Quiche med løg, portobellosvampe & timian
serveret med salater & slottets persilledressing

(Quiche with onions, portobello mushrooms & thyme,
served with lettuce & parsley dressing)

Kr. 155,-

 

Cæsarsalat
med fynsk kylling fra Allégården, romainesalat, parmesan,
bacon, cæsardressing & brødcroutoner

(Caesar salad with local chicken, lettuce, parmesan cheese,
bacon, Caesar dressing & croutons)

Kr. 165,-

 

Slottets stjerneskud
med stegt & dampet rødspættefilet, rejer, slottets koldrøgede laks
asparges & smørristet toast

(The Castles “Shooting star” with fried & poached fillet of plaice,
shrimps, cold-smoked salmon, asparagus & butter-fried bread)

Kr. 185,-

 

Charcuteri & ost
Sydfynsk bresaola, lufttørret skinke, salami af vildt fra dyreparken
& udvalg af oste med slottets hjemmesylt

(Charcuteri & cheese with local bresaola, cured ham,
salami of venison from the park, selection of cheeses served
with pickled garnish from our own garden)

Kr. 185,-

 

Slottets burger
i briochebolle med hakkebøf, Vesterhavsost, slottets tomatrelish,
sprøde løg, salat, mayo af havens krydderurter & pommes frites

(Castle burger in brioche bun with minced beef patty,
tomato relish, crispy onions, lettuce, herb dressing & French fries)

Kr. 195,-

 

Skindstegt kulmule
med dampet knivmusling, kartoffel i fløde med havens ramsløg, forårsløg, slottets hyldebærkapers, salturt & urter

(Skin fried hake with steamed razor clams, potato in cream
with ramsons from the garden, spring onions,
homemade capers of elderberries, glasswort & herbs)

Kr. 255,-

 

Tournedos af kalvemørbrad
med sauté af rosenkål med Hindsgavlskinke
& chalotteløg, persillerodspuré, sprøde persillerødder,
pommes rösti & krydderurtesauce

(Tournedos of fillet of veal with a sauté of brussel sprouts with homemade cured ham & shallots, parsley root puré,
crisp parsley roots, pommes rösti & herb sauce)

Kr. 265,-


Pocheret pære
med vanilleparfait, sprød kakaokurv,
chokoladesauce, pæresorbet & pærechips

(Poached pear with vanilla parfait, crisp cocoa basket,
chocolate sauce, pear sorbet & crisp pear)

Kr. 95.-

Havtorntærte
med brændt marengs & syltet havtorn

(Tart with buckthorn, burned merengue
& and marinated buckthorn)

Kr. 65,-

 

 

Ring 6441 8800 for bordbestilling

Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til din mad.

(Please tell us in advance if there are special considerations that we should take regarding your food.)

NYT - Frokost a la carte - NYT

Her kan du se det næstkommende menukort,
som er gældende fra og med d. 29/4 2020.

 

Fortæl os gerne på forhånd, hvis der er særlige hensyn, vi skal tage, i forhold til din mad.

(Please tell us in advance if there are special considerations that we should take regarding your food.)

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu