Book dit ophold

Ankomst
09. jul
2020
Ændre dato
Afrejse
10. jul
2020
Ændre dato
Kok.jpg
DHD.jpg
Urtehave.jpg
Slot_250 x 250.jpg
Køkkenhaven er åben.jpg
Morgenbuffet.jpg

Spis godt på slottet

Nyd sommeren på Hindsgavl Slot med dejlig mad lavet af friske råvarer og tilberedt med passion. Der er god afstand mellem bordene – og både på terrassen og i Slotsladen er der højt til loftet.

Kok i haven.jpg

Friske råvarer lige uden for døren

Du kan smage kvaliteten i de gode, friske råvarer, som i sommerhalvåret blandt andet kommer fra vores egen køkkenhave. 

Råvarerne bliver tilberedt med passion af vores erfarne kokke, der kræser for detaljerne og smagen.

To spisesteder – samme høje kvalitet

Herunder kan du læse lidt om slottets to spisesteder, og se, hvad du kan få serveret her. Uanset hvor du spiser, er det mad af den høje kvalitet, som kendetegner køkkenet på Hindsgavl Slot. 

 

Restaurant Den Hvide Dame (frokost)

Restaurant Den Hvide Dame ligger i sidefløjen til den historiske hovedbygning. Hvis vejret tillader det, kan du også tage plads ude på terrassen med udsigt over slotsparken og til Lillebælt.

Fra kortet kan du vælge mellem lette og lækre frokostretter. Vi anbefaler, at du reserverer bord – det kan du gøre på telefon 64 41 88 00.

DHD.jpg

Slotsladen (morgenmad og middag)

Slotsladen er smukt renoveret, og de solide bjælkekonstruktioner er med til at skabe stemning i det imponerende rum, hvor der er højt til loftet og godt med plads.

Her serverer vi morgenmad for vores overnattende gæster, og til aften kan du få serveret en lækker menu bestående af 1, 2 eller 3 retter, som varierer fra dag til dag.

Til aften anbefaler vi, at du reserverer bord – det kan du gøre på telefon 64 41 88 00. 

Mazarintærte 824X300
Vi er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program. Det giver dig tryghed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Vi er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program. Det giver dig tryghed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Vi følger myndighedernes krav og anbefalinger

For at sikre trygge og sikre omgivelser for dig som gæst og vores personale, følger vi naturligvis myndighedernes krav og anbefalinger i forhold til at begrænse smitte med COVID-19/coronavirus.

Dette kan muligvis begrænse vores normalt store fleksibilitet en smule. Men vi vil som altid gøre vores for, at du får en god oplevelse på Hindsgavl Slot.

Her kan du læse mere om vores forholdsregler og tiltag i forbindelse med COVID-19/coronavirus.

Ring 6441 8800 for bordreservation

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu