Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
luftfoto.jpg
Møder5.jpg
Kok.jpg (3)
Buffet.jpg (2)
Baren.jpg
Møder4.jpg

Restaurant Louise

Restaurant Louise er placeret i slottets flotte ladebygning, som blev restaureret tilbage i 2011. 

Laden er et imponerende bygningsværk med 15 meter til loftet, fritlagte konstruktioner og betongulv. Uanset om I nyder slottets lækre morgenbuffet, frokost eller middag i Restaurant Louise, vil i få en hyggelig oplevelse i et lille stykke Danmarkshistorie.  

Restaurant Louise.jpg

 

Avlsgården bestående af Agerumsladen (Laden), Kostalden mod vest og Svinestalden mod øst blev bygget på omtrent samme tidspunkt som hovedbygningen i 1784. 

Oprindeligt var avlsgården bygget sammen med hovedbygningens vestfløj og forpagterlænge, men en brand i 1858 gjorde det klart at en fysisk adskillelse af de to anlæg var nødvendig. Avlsgården var opført med stråtag, men efter endnu en brand i 1977 blev tagene lagt om med tegl. 

Agerumsladen, hvor Restaurant Louise i dag er placeret i den ene ende, gennemgik i 2011 en gennemgribende restaurering og blev omdannet til moderne mødelokale og restaurant. Hovedtanken har været at genskabe det store rum og lade det træde frem med sin oprindelige identitet. Alle synlige konstruktioner som lægter og tagspær er derfor bibeholdt.   

Book overnatning på Hindsgavl Slot

Book nu