Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Slot_250 x 250.jpg
Køkkenhaven er åben.jpg
kaffe_kage.jpg
Puder_250 x 250.jpg
Møder4.jpg
Værelse3.jpg

En oplevelse uden for tiden 

Et ophold på Hindsgavl Slot på Fyn, hvad enten der er tale om én eller flere overnatninger, byder på hyggelige, kontrastfyldte oplevelser.

Vi er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program. Det giver dig tryghed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Vi er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program. Det giver dig tryghed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Info omkring coronavirus/COVID-19:

I kan trygt nyde jeres ophold på Hindsgavl Slot

Vi følger myndighedernes anvisninger og anbefalinger for at sikre trygge rammer omkring jeres ophold her hos os. Flere gange dagligt bliver der sprittet af, og I kan finde håndsprit overalt.

  • God afstand ved morgenbuffeten med ekstralangt ta'tøj, som bliver skiftet hver time.

  • Restauranten er åben i Slotsladen, hvor der er god plads og højt til loftet.

  • Smukke, naturrige omgivelser med frisk luft og højt til himlen.

 

Har I nogen spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os.

Vi har desuden samlet flere informationer om vores retningslinjer og forholdsregler i forhold til COVID-19 på denne side.   


Unik helhedsoplevelse

Ud over de enestående omgivelser vil I opleve en unik kombination af et klassisk slot, et moderne hotel og et nuanceret dansk slotskøkken. De unikke rammer for ophold, ferie og fest holdes i hævd af et personale, hvis fornemmeste opgave er at forvandle netop jeres ophold til en helt særlig oplevelse.

Liggestol foran slot_824 x 300.jpg

På Hindsgavl Slot sætter vi en ære i at gøre tingene ordentligt. Derfor har vi bl.a. vores egen køkkenhave, hvor frisk frugt, grøntsager og krydderurter pryder i sommerhalvåret og forsyner vores kokke med friske råvarer. Du vil opleve at alt er hjemmelavet, lige fra brød og kager til honning, marmelade og pålægschokoladen på morgenbuffeten.

Slottet i sig selv er fyldt med charme og flere hundrede års historie, men også park, skov og dyrehave tilfører noget helt særligt til jeres ophold. Den 40.000 m2 store slotspark er åben hele året rundt, og her kan I nyde udsigten til Fænøsund til den ene side eller vores 800 år gamle slot til den anden. I parken finder I levn fra gammel tid, smukke blomster og træer, alleer, damme og terrasser og huset Sorgenfri, hvor H.C Andersen sad og skrev digte til sin veninde. 

Dyr.jpg

Livet i dyrehaven

På den anden side grænser slottets arealer op til Hindsgavl Dyrehave, som udgør et indhegnet areal på 165 hektar. Her kan I opleve både krondyr og dådyr, smuk skov, vandhuller og storslåede skrænter.

 

Book et ophold på Hindsgavl Slot

Book nu