Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Slot_250 x 250.jpg
Rosé_250 x 250.jpg
Puder_250 x 250.jpg
Køkkenhaven er åben.jpg
kage3.jpg
Møder4.jpg

Ophold på Hindsgavl 

Hvad enten I er på udkig efter en romantisk weekend eller et weekendophold i historiske omgivelser, så byder fynske Hindsgavl Slot på et utal af muligheder for det perfekte ophold. Du kan se alle vores forskellige ophold her på siden.

Vi er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program. Det giver dig tryghed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Vi er tilsluttet HORESTAs ”SAFE TO VISIT”-program. Det giver dig tryghed for, at vi lever op til myndighedernes krav og anbefalinger til gæstehåndtering, rengøring og hygiejne.

Info omkring coronavirus/COVID-19:

I kan trygt nyde jeres ophold på Hindsgavl Slot

Vi følger myndighedernes anvisninger og anbefalinger for at sikre trygge rammer omkring jeres ophold her hos os. Flere gange dagligt bliver der sprittet af, og I kan finde håndsprit overalt.

  • God afstand ved morgenbuffeten med ekstralangt ta'tøj, som bliver skiftet hver time.

  • Middagen tallerkenanrettes og serveres i Slotsladen, hvor der er god plads og højt til loftet.

  • Smukke, naturrige omgivelser med frisk luft og højt til himlen.

 

Har I nogen spørgsmål, er I altid velkomne til at kontakte os.

Vi har desuden samlet flere informationer om vores retningslinjer og forholdsregler i forhold til COVID-19 på denne side.

Hindsgavl Slot i maj måned

Hindsgavl Slot i maj måned

Weekendophold

Vores weekendophold er et rigtig dejligt ophold, hvor I får rig mulighed for at opleve Hindsgavl Slot og den smukke natur, der omgiver slottet. 

Opholdet kan bookes fra fredag til lørdag eller lørdag til søndag eller fra søndag til mandag.

Læs mere om weekendophold
Hindsgavl Slot.jpg

Sommerophold

Afslapning, aktivitet og forkælelse. Alle tre ting er en mulighed, når I er på et sommerophold på Hindsgavl Slot. 

Sommerophold kan bookes i perioden 21. juni til og med 16. august 2020. Pris pr. person i delt dobbeltværelse inkl. morgenmad og 3-retters middag: fra kr. 933,-

Læs mere om Sommerophold
Bridge Walking.jpg

Ophold med Bridgewalking

Hvad med at prøve Lillebælts nye attraktion, Bridgewalking, samtidig med at I lader jer forkæle i naturskønne omgivelser hos os? 

Læs mere om weekendophold med Bridgewalking
jul5.jpg

Juleophold og nytårsophold

Nyd de danske højtider med et ophold på Hindsgavl Slot i julen eller i nytåret. I vil blive forkælet i smukke omgivelser og få masser af tid til at nyde hinanden og områdets mange muligheder. 

Læs mere om jule - og nytårsophold

Ring 6441 8800 for personlig betjening

Flere hundrede års historie

Slottets historie går helt tilbage til 1200-tallet, hvor Valdemar II brugte området til jagt. Siden har slottet haft en turbulent tilværelse med både krige og stormflod, som gennem tiderne har voldt meget skade på de oprindelige bygninger. I dag hvor hovedbygningen ligger et stykke sydøst for den gamle slotsbanke, er det stadig noget helt specielt at tilbringe en slotsweekend med at gå rundt på den samme jord som middelalderens beboere og senere tiders berømtheder. Blandt de mest kendte gæster på Hindsgavl Slot er H.C. Andersen, der efter et ophold i 1843 beskrev besøget som "den smukkeste Udsigt i Fyen, jeg troer næsten i Danmark".

Læs mere om slottets historie her.

Dyr.jpg

Aktiviteter for enhver smag

Et ophold på Hindsgavl Slot kan kombineres med guidede gåture i dyrehaven samt rundvisninger på selve slottet. I kan også sejle ude fra slottets badebro på en tur rundt om Fænø, der med sit rige fugleliv tiltrækker mange tilskuere. Vi arrangerer også sejlture under de to broer over Lillebælt, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt over den skovklædte fynske kyst. 

Læs mere om de mange aktivitetsmuligheder her

Book weekendophold på slottet

Book nu