Book dit ophold

Ankomst
07. dec
2019
Ændre dato
Afrejse
08. dec
2019
Ændre dato
Slot_250 x 250.jpg
Rosé_250 x 250.jpg
Puder_250 x 250.jpg
Køkkenhaven er åben.jpg
kage3.jpg
Møder4.jpg

Ophold på Hindsgavl 

Hvad enten I er på udkig efter en romantisk weekend, et getaway med mulighed for oplevelser eller et weekendophold i historiske omgivelser, så byder fynske Hindsgavl Slot på et utal af muligheder for det perfekte ophold. Du kan se alle vores forskellige ophold her på siden.

Getaway med hygge og forkælelse i efteråret

Nyd efteråret i eventyrlige og naturskønne rammer på Hindsgavl Slot. Dit næste efterårs-getaway indbyder til ren kvalitetstid og gode oplevelser i nærområdet med den du holder af.

Læs mere om getaway

Weekendophold

Vores weekendophold er et rigtig dejligt ophold, hvor I får rig mulighed for at opleve Hindsgavl Slot og den smukke natur, der omgiver slottet. 

Opholdet kan bookes fra fredag til lørdag eller lørdag til søndag hele året rundt. 

Læs mere om weekendophold

Søndagsophold 

Har du mulighed for at besøge os fra søndag til mandag, er der lidt penge at spare.

Samme gode oplevelse - blot til en anden pris. 

Læs mere om søndagsophold

Ophold med Bridgewalking

Hvad med at prøve Lillebælts nye attraktion, Bridgewalking, samtidig med at I lader jer forkæle i naturskønne omgivelser hos os? 

Læs mere om weekendophold med Bridgewalking

Jule - og nytårsophold

Træk stikket ud i højtiderne og kom på ophold på Hindsgavl Slot i julen eller nytåret. I vil blive forkælet i smukke omgivelser og få masser af tid til at nyde hinanden og områdets mange muligheder. 

Læs mere om jule - og nytårsophold

Påskeophold

Byd det spirende forår velkommen med en lille påskeferie på Hindsgavl Slot. Vi forkæler jer med lækker mad og vine og viser rundt i vores smukke park. 

Læs mere om påskeophold

Ring 6441 8800 for personlig betjening

Flere hundrede års historie

Slottets historie går helt tilbage til 1200-tallet, hvor Valdemar II brugte området til jagt. Siden har slottet haft en turbulent tilværelse med både krige og stormflod, som gennem tiderne har voldt meget skade på de oprindelige bygninger. I dag hvor hovedbygningen ligger et stykke sydøst for den gamle slotsbanke, er det stadig noget helt specielt at tilbringe en slotsweekend med at gå rundt på den samme jord som middelalderens beboere og senere tiders berømtheder. Blandt de mest kendte gæster på Hindsgavl Slot er H.C. Andersen, der efter et ophold i 1843 beskrev besøget som "den smukkeste Udsigt i Fyen, jeg troer næsten i Danmark".

Aktiviteter for enhver smag

Et ophold på Hindsgavl Slot kan kombineres med guidede gåture i dyrehaven samt rundvisninger på selve slottet. I kan også sejle ude fra slottets badebro på en tur rundt om Fænø, der med sit rige fugleliv tiltrækker mange tilskuere. Vi arrangerer også sejlture under de to broer over Lillebælt, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt over den skovklædte fynske kyst. 

Læs mere om de mange aktivitetsmuligheder her

Book weekendophold på slottet

Book nu