Book dit ophold

Ankomst
19. sep
2017
Ændre dato
Afrejse
20. sep
2017
Ændre dato
Slot_250 x 250.jpg
Rosé_250 x 250.jpg
Puder_250 x 250.jpg
Køkkenhaven er åben.jpg
kage3.jpg
Møder4.jpg

Slotsophold

Hvad enten I er på udkig efter en romantisk slotsweekend, en hyggelig og afslappende get-away eller et aktivt weekendophold i historiske omgivelser, så byder fynske Hindsgavl Slot på et utal af muligheder for det perfekte slotsophold. 

Weekend på Hindsgavl Slot

Tag på weekend og få god tid til at opleve slottet, parken og den omkringliggende smukke natur.  

Masser af forkælelse og tid til ro og fordybelse. 

Læs mere om weekendophold

Søndagsophold 

Har du mulighed for at besøge os fra søndag til mandag, er der lidt penge at spare.

Samme gode oplevelse - blot til en anden pris. 

Læs mere om søndagsophold

Gastronomi - og vinophold

Skal der lidt ekstra forkælelse til, skal I vælge vores populære gastronomi - og vinophold, som bringer alle sanser i spil.

Læs mere om gastronomi - og vinophold

Weekendophold inkl. Bridge Walking

Hvad med at prøve Lillebælts nye attraktion, Bridge Walking, samtidig med at I lader jer forkæle i naturskønne omgivelser hos os? 

Læs mere om weekendophold med Bridge Walking

Sommerophold

Træk stikket ud og nyd de lyse sommernætter på Hindsgavl Slot. Opholdet inkluderer 2 overnatninger med morgenbuffet, middag på ankomstdagen samt en lækker picnickurv, som kan nydes i vores smukke park. 

Læs mere om sommerophold

Ring 6441 8800 for personlig betjening

Flere hundrede års historie

Slottets historie går helt tilbage til 1200-tallet, hvor Valdemar II brugte området til jagt. Siden har slottet haft en turbulent tilværelse med både krige og stormflod, som gennem tiderne har voldt meget skade på de oprindelige bygninger. I dag hvor hovedbygningen ligger et stykke sydøst for den gamle slotsbanke, er det stadig noget helt specielt at tilbringe en slotsweekend med at gå rundt på den samme jord som middelalderens beboere og senere tiders berømtheder. Blandt de mest kendte gæster på Hindsgavl Slot er H.C. Andersen, der efter et ophold i 1843 beskrev besøget som "den smukkeste Udsigt i Fyen, jeg troer næsten i Danmark".

Aktiviteter for enhver smag

Et ophold på Hindsgavl Slot kan kombineres med guidede gåture i dyrehaven samt rundvisninger på selve slottet. I kan også sejle ude fra slottets badebro på en tur rundt om Fænø, der med sit rige fugleliv tiltrækker mange tilskuere. Vi arrangerer også sejlture under de to broer over Lillebælt, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt over den skovklædte fynske kyst. 

Læs mere om de mange aktivitetsmuligheder her

Book weekendophold på slottet

Book nu