Book dit ophold

Ankomst
28. feb
2017
Ændre dato
Afrejse
01. mar
2017
Ændre dato

Slotsophold

Hvad enten I er på udkig efter en romantisk slotsweekend, en hyggelig og afslappende get-away eller et aktivt weekendophold i historiske omgivelser, så byder fynske Hindsgavl Slot på et utal af muligheder for det perfekte slotsophold. 

Læs mere om de forskellige slotsophold i undermenuen i øverste venstre hjørne. 

Ring 6441 8800 for personlig betjening

Flere hundrede års historie

Slottets historie går helt tilbage til 1200-tallet, hvor Valdemar II brugte området til jagt. Siden har slottet haft en turbulent tilværelse med både krige og stormflod, som gennem tiderne har voldt meget skade på de oprindelige bygninger. I dag hvor hovedbygningen ligger et stykke sydøst for den gamle slotsbanke, er det stadig noget helt specielt at tilbringe en slotsweekend med at gå rundt på den samme jord som middelalderens beboere og senere tiders berømtheder. Blandt de mest kendte gæster på Hindsgavl Slot er H.C. Andersen, der efter et ophold i 1843 beskrev besøget som "den smukkeste Udsigt i Fyen, jeg troer næsten i Danmark".

Aktiviteter for enhver smag

Et weekendophold på Hindsgavl Slot kan for eksempel kombineres med guidede gåture i dyrehaven samt rundvisninger på selve slottet. I kan også sejle ude fra slottets badebro på en tur rundt om Fænø, der med sit rige fugleliv tiltrækker mange tilskuere. Vi arrangerer også sejlture under de to broer over Lillebælt, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt over den skovklædte fynske kyst. 

Læs mere om aktiviteter på Hindsgavl halvøen her

Book weekendophold på slottet

Book nu