Book dit ophold

Ankomst
21. aug
2019
Ændre dato
Afrejse
22. aug
2019
Ændre dato
kokkenhave.jpg
have.jpg
is .jpg
Slotshave .jpg
Hindsgavl maj_181.jpg
Mad .jpg

Getaway med sommer, sol og slotsstemning på Hindsgavl Slot

Trænger du til ren kvalitetstid sammen med én, du holder af? Nyd samværet, sommeren og solen på Hindsgavl Slot i naturskønne rammer ved Lillebælt, hvor oplevelser, forkælelse, fred og ro fylder dagene på dit getaway.

Vores getaway består af:

• 2 overnatninger i standardværelse med klassisk eller moderne slotsstil i slottets sidefløje
• Morgenmad begge dage med hjemmelavede lækkerier fra slotskøkkenet*
• 4-retters middag eller buffet begge aftener, der serveres i Restaurant Louise i Laden

* Vi gør opmærksom på, at morgenmaden på sommer-getaway i perioden fra og med d. 23. juni til og med d. 11. august serveres i smukke Restaurant Louise i Laden.

Du kan booke vores sommer getaway med ankomst i perioden 23. juni til og med 1. september 2019. Vores getaway er også tilgængeligt alle weekender og i forbindelse med følgende helligdage og ferier: Vinterferien, Store bededag, Kristi himmelfart, pinsen og efterårsferien.

Priser:
- Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 2150,-
- Pris pr. person i enkeltværelse kr. 2550,-

Ekstra nydelse:
+ Tilkøb vinmenu til 4-retters middag: kr. 395,- pr. person.
+ Opgrader jeres værelse mod et tillæg afhængigt af ønsket værelseskategori. Du kan se alle værelsestyper her.

Ankomst i perioden 23. juni til og med 1. september 2019

Sommer, fred og ro i naturskønne omgivelser på dit getaway

Allerede når du drejer ned ad den nydelige slotsallé, som leder hen til Hindsgavl Slot, fornemmer du den magi, som naturen har her, hvor skov, park og vand indrammer de historiske bygninger. Landskabet åbner sig op på din vej gennem dyrehaven, hvor de vilde krondyr, rådyr og dådyr går og græsser.

Solens stråler får Lillebælt til at glimte på din venstre side, mens dyreparken mod højre er flankeret af skov, så langt øjet rækker. Hverdagens trummerum synes allerede langt væk, og når du stiger ud af bilen, er det naturens lyde, som byder dig og din partner velkommen i de smukke og fredfyldte omgivelser.

Nu er det tid til hygge, oplevelser og forkælelse – det perfekte getaway, når det er sommer i Danmark.

 

Vi sætter rammerne – du lægger selv programmet på dit getaway

På Hindsgavl Slot bliver du en del af den historie, som begyndte for flere hundrede år siden. Den imponerende hovedbygning fra 1784 troner på toppen af den smukke slotshave, som skråner let ned mod vandet. Fra de charmerende slotsstuer eller den store terrasse kan du nyde synet med en kop kaffe og lidt hjemmebag fra slotskøkkenet.

Det er imidlertid blot et forslag, for du bestemmer helt selv, hvordan dit todages getaway skal foregå. Når du og din partner har nydt den dejlige morgenmad med hjemmelavede lækkerier fra slotskøkkenet, har vi ingen planer for jer, før vi begge dage byder på en velkomstdrink inden den lækre 4-retters middag/aftenbuffet, som serveres i Restaurant Louise i den smukt renoverede lade.

Skal dit getaway gå med ren afslapning i fred og ro på og omkring Hindsgavl Slot, eller med udflugter til de mange oplevelser, som du finder i Trekantsområdet?

 

Ankomst i perioden 23. juni til og med 1. september 2019

Oplevelserne venter lige uden for døren

Du behøver ikke bevæge dig særlig langt for at få fantastiske oplevelser på dit getaway på Hindsgavl Slot. Gå på opdagelse i den smukke natur, der omgiver Hindsgavl Slot – skoven, dyreparken og slotshaven – tag en dukkert i Lillebælt, eller spadser ind til hyggelige Middelfart, hvor du kan shoppe i de mange butikker og stille kaffetørsten på en af caféerne.

Middelfart og oplandet gemmer på mange forskellige oplevelser, der kan gøre dit getaway til lige præcis det, du ønsker. Herunder kan du se nogle udvalgte seværdigheder og aktiviteter, men der er selvfølgelig mange flere muligheder.

 

Aktivt getaway på Hindsgavl Halvøen

Nyder du at røre dig, når du holder fri, har du også mange muligheder – både til lands, til vands og i luften. Naturen på og omkring Hindsgavl Halvøen lægger op til aktiv udfoldelse med lange vandreture i det kuperede terræn, som du også kan udforske på en af de mountainbikes, du kan låne i receptionen.

Derudover byder Lillebælt på oplevelser såvel over som under overfladen med paddlesurfing og dykkerture. Og på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro kan du se det hele lidt fra oven, når du er på Bridgewalking. Det kan du læse mere om herunder. 

 

Bridge Walking, Middelfart

Det er kun få steder i verden, du kan få lov at krydse en bro højt over vejbanen. Den Gamle Lillebæltsbro er et af de steder. Når du går øverst oppe, på selve brokonstruktionen, er udsigten helt eminent – over både land- og vandskab.

Læs mere om Bridge Walking her.

Clay Keramikmuseum Danmark, Middelfart

Mindre actionpræget er et besøg på Clay Keramikmuseum Danmark, der er Nordens eneste specialmuseum for keramisk kunst og kunsthåndværk. Her kan du både opleve moderne værker og følge udviklingen gennem et par århundreder med keramik fra anerkendte danske og internationale kunstnere.

Læs mere om Clay Keramikmuseum Danmark her.


Trapholt og Koldinghus, Kolding

På museet Trapholt kan du se kunst, design og kunsthåndværk – bl.a. en stor samling af dansk møbeldesign. Museet ligger under en halv times kørsel fra Hindsgavl Slot, og mens du er i Kolding, kan du også besøge Koldinghus, der er Jyllands sidste kongeborg, og som i dag fungerer som moderne museum.

Læs mere om Trapholt her.

Læs mere om Kolding Hus her.

 

Fredericia Vold

På den anden side af Lillebælt kan du besøge et af Nordeuropas største og mest velbevarede voldanlæg. Fæstningsværket indrammer det ældste Fredericia på smukkeste vis. Alt ånder fred og idyl, men de gamle bastioner, voldgrave og kanoner fortæller historier fra en anden tid.

Læs mere om Fredericia Vold her.


Den Fynske Landsby, Odense

Har du allerede besøgt H.C. Andersens Hus og Odense Zoo, kan du i stedet køre til frilandsmuseet Den Fynske Landsby, som ligger lidt uden for centrum af den fynske hovedstad. Her får du et blik ind i landsbylivet anno 1800-tallet med en række gårde og huse, der alle oprindelig har stået i forskellige landsbyer på Fyn og øerne.

Læs mere om Den Fynske Landsby her.

 

Find yderligere inspiration og book ture på Lillebælt Waters 

Ankomst i perioden 23. juni til og med 1. september 2019

Weekendophold på sommer slottet

Ønsker du endnu mere forkælelse og nydelse fra slotskøkkenet, og ikke mindst ren nydelse på slottet? Er vores weekendophold også en mulighed for dig. Opholdet indbyder til at blive på slottet og nyde dets omgivelser. Henover sommeren fra d. 23. juni til og med 1. september kan du booke vores weekendophold alle ugens dage. Læs mere om weekendhold her.

Book weekendophold på slottet

Book nu