Book dit ophold

Ankomst
26. maj
2018
Ændre dato
Afrejse
27. maj
2018
Ændre dato
Vaerelse i stald.jpg
Kok i haven.jpg
Champagne.jpg (1)
Tjener_250x 250.jpg
Koed.jpg
luftfoto.jpg

Slotsophold

 

Slotsophold

Et slotsophold på Hindsgavl Slot er til jer, der ønsker ekstra forkælelse samt ikke mindst ro og fordybelse i vores naturskønne omgivelser. Med et slotsophold på Hindsgavl Slot kan I nyde hinanden langt væk fra hverdagens stress og jag og få en skøn oplevelse på ét af Danmarks smukkeste slotte. 

Med drinks på værelset, "champagne hour", lækker middag med vine i stuerne og overnatning i vores eksklusive staldværelser er rammerne skabt for et mindeværdigt ophold. Alle vores slotsophold byder desuden på en særlig aktivitet på ankomstdagen, som I gratis kan deltage i, hvis det passer ind i jeres planer. 

Allerede fra I drejer af fra hovedvejen og følger alléen mod slottet, vil I opleve det som at køre ind i en helt anden tid. Dyrehaven, slotsparken og vores flotte og velbevarede slot, som gemmer på små historier fra en svunden tid er alt sammen med til at skabe rammen om en helt unik oplevelse. 

Hos os kan I være sikre på, at vi vil gøre alt for at gøre netop jeres ophold til en helt særlig oplevelse. Alle lige fra gartnerne i køkkenhaven, rengøringspersonalet, kokkene der tilbereder jeres mad til receptionisterne, er klar til at hjælpe under hele jeres ophold. Læs mere om vores tilgang til service

 

Pris kr. 2.695,- pr. person i dobbeltværelse

 

Alt dette er inklusiv i prisen

  • Drink serveret på værelset 

  • Særlig aktivitet på ankomstdagen

  • "Champagne hour" på slottet inden middagen

  • 5 retters middag serveret i stuerne på slottet

  • Nøje sammensat vinmenu, hvor der serveres et glas til hver ret

  • Aftenkaffe/te med sødt samt cognac og likør


  • Overnatning i dobbeltværelse i staldene

  • Morgenbuffet med hjemmelavede lækkerier

  

 

Datoer hvor slotsopholdet kan bookes i 2018

19. maj  - inkl. guidet tur i slottets køkkenhave, hvor vi blandt andet kommer helt tæt på bistaderne

8. september - inkl. sejltur på det smukke farvand omkring Lillebælt Halvøen. På turen er der fortælling om marsvinenes adfærd og liv i Lillebælt.

13. oktober - på dette ophold, kan I vælge mellem en guidet gåtur blandt dyreparkens hjorte, som på denne tid af året er i brunst eller en inspirationstur i skoven med slottets dekoratør, hvor I får masser af inspiration til efterårets og vinterens dekorationer

3. november - aktiviteten er endnu ikke fastlagt

 

Se vores købs - og annulleringsbetingelser.

Book weekendophold på slottet

Book nu