Book dit ophold

Ankomst
04. aug
2020
Ændre dato
Afrejse
05. aug
2020
Ændre dato
Kok.jpg
Møder4.jpg
Slot_250 x 250.jpg
Rosablomst_250 x 250.jpg
Puder_250 x 250.jpg
Tjener_250x 250.jpg

Weekendophold på Hindsgavl Slot

Nyd freden, roen og hinanden på Hindsgavl Slot. Der venter jer en oplevelse ud over det sædvanlige i de historiske og naturskønne rammer, hvor I bliver forkælet med god mad og hjemmebag, lavet fra bunden af friske råvarer, ofte fra egen køkkenhave og en hyggelig atmosfære. Tjek ind og få en velfortjent pause fra hverdagen med fokus på nydelse og nærvær på jeres næste weekendophold.

slottet2.jpg

Weekendophold 2020

Du kan tjekke ind på vores weekendophold med ankomst fredag, lørdag eller søndag.

 

Vores weekendophold består af:

  • Check in fra kl. 14.00

  • Guidet gåtur i Hindsgavl Dyrehave inkl. lille overraskelse (kun lørdag kl. 15.00) 

  • Velkomstbobler serveres inden middagen i vores moderne Restaurant Louise i Laden 

  • 4-retters middag, der serveres i vores moderne Restaurant Louise i Laden

  • Aftenkaffe/te serveres efter middagen i den moderne Restaurant Louise i Laden 

  • Overnatning i standard dobbeltværelse med klassisk eller moderne slotsstil i slottets sidefløje

  • Morgenmad med hjemmelavede lækkerier fra slotskøkkenet


Priser:

- Pris pr. person i delt dobbeltværelse kr. 1.385,-
- Pris pr. person i enkeltværelse kr. 1.585,-

Spar 15% på dit weekendophold, hvis du tjekker ind fra søndag til mandag

 

Ekstra nydelse:

+ Tilkøb ekstra forkælelse som chokolade, specialiteter og meget mere

+ Opgrader jeres værelse mod et tillæg afhængigt af ønsket værelseskategori. Du kan se alle værelsestyper her >> 

 

Købs- og annulleringsbetingelser:

Du kan læse mere om vores købs - og annulleringsbetingelser her >> 
Se hvad du også kan opleve når du også er på Hindsgavl slot:

Vi har samlet et dejligt udvalg af hyggelige og skønne oplevelser til dig, som du har mulighed for, mens du er gæst hos os.
Se dem her:
https://www.hindsgavl.dk/da/det-sker
Du kan også finde mere inspiration hos vores gode samarbejdspartnere her:
Naturpark Lillebælt
Lillebælt waters

Pssst.. Ønsker du at booke et weekendophold for flere end 10 personer, kontakt venligst receptionen på tlf. 6441 8800. I bestemte perioder kan der være mulighed for at booke dette ophold på andre ugedage. Ring gerne til os, hvis du har specielle ønsker. 

Weekendophold på Hindsgavl Slot

Har I brug for en pause fra hverdagen og i stedet finde ro og fordybelse og bare nyde hinanden, så er et weekendophold på Hindsgavl Slot en oplagt mulighed. Her kan I nyde et par dage i historiske omgivelser uden at tænke på andre end jer selv.

I en travl hverdag med job og andre gøremål, er det vigtigt at finde tid til at slappe af og bruge tid med hinanden. En fantastisk måde at gøre det på, er at tage væk fra de sædvanlige rammer og i stedet bruge tid i skønne, afslappende omgivelser på Fyn. Med et weekendophold på Hindsgavl Slot kan I forkæle jer selv uden at tænke på madlavning og andre pligter – dem tager vi os nemlig af. I stedet kan I tage en lang gåtur i den fynske natur, opleve slottets storslåede arkitektur eller nyde en drink i restauranten. Det er vigtigt for os, at I bruger jeres tid her på Hindsgavl Slot på lige netop det, der får jer til at føle jer mest tilpas.

På Hindsgavl Slot får I en weekend langt væk fra hverdagen, også selvom I måske bor i nærområdet. Allerede når I drejer af fra hovedvejen og kører ned ad alléen med retning mod slottet, vil I opleve det som at køre ind i en anden tid. Dyrehaven, slotsparken og det flotte velbevarede og ikke mindst gamle slot gemmer på små historier fra en svunden tid. Tilsammen skaber elementerne rammen om en helt unik oplevelse med en helt særlig stemning.

Men intet weekendophold er komplet uden et velfungerende og smilende personale. Hos os kan I være sikre på, at vores fornemmeste opgave er at forvandle netop jeres weekendophold til en helt særlig oplevelse. Når I er glade, er vi glade, og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at give jer en skøn weekend, der giver jer energi og overskud til at vende tilbage til hverdagen.

Kvalitetstid sættes i højsædet, og både gartneren i køkkenhaven, tjenerne eller receptionisten, står alle klar til at tage hånd om jer og hjælpe til hele opholdet igennem. Læs mere om vores tilgang til service

Weekendopholdet kan arrangeres fra fredag til lørdag eller fra lørdag til søndag eller fra søndag til mandag.

 

Pssst.. Ønsker du at booke et weekendophold for flere end 10 personer, kontakt venligst receptionen på tlf. 6441 8800. I bestemte perioder kan der være mulighed for at booke dette ophold på andre ugedage. Ring gerne til os, hvis du har specielle ønsker. 

Book weekendophold på slottet

Book nu