Book dit ophold

Ankomst
20. nov
2018
Ændre dato
Afrejse
21. nov
2018
Ændre dato
Kok.jpg
Møder4.jpg
Slot_250 x 250.jpg
Rosablomst_250 x 250.jpg
Puder_250 x 250.jpg
Tjener_250x 250.jpg

Weekendophold på Hindsgavl Slot

 

Weekendophold på Hindsgavl Slot

Har I brug for en pause fra hverdagen og i stedet finde ro og fordybelse og bare nyde hinanden, så er et weekendophold på Hindsgavl Slot en oplagt mulighed. Her kan I nyde et par dage i historiske omgivelser uden at tænke på andre end jer selv.

I en travl hverdag med job og andre gøremål, er det vigtigt at finde tid til at slappe af og bruge tid med hinanden. En fantastisk måde at gøre det på, er at tage væk fra de sædvanlige rammer og i stedet bruge tid i skønne, afslappende omgivelser på Fyn. Med et weekendophold på Hindsgavl Slot kan I forkæle jer selv uden at tænke på madlavning og andre pligter – dem tager vi os nemlig af. I stedet kan I tage en lang gåtur i den fynske natur, opleve slottets storslåede arkitektur eller nyde en drink i restauranten. Det er vigtigt for os, at I bruger jeres tid her på Hindsgavl Slot på lige netop det, der får jer til at føle jer mest tilpas.

På Hindsgavl Slot får I en weekend langt væk fra hverdagen, også selvom I måske bor i nærområdet. Allerede når I drejer af fra hovedvejen og kører ned ad alléen med retning mod slottet, vil I opleve det som at køre ind i en anden tid. Dyrehaven, slotsparken og det flotte velbevarede og ikke mindst gamle slot gemmer på små historier fra en svunden tid. Til sammen skaber elementerne rammen om en helt unik oplevelse med en helt særlig stemning.

Men intet weekendophold er komplet uden et velfungerende og smilende personale. Hos os kan I være sikre på, at vores fornemmeste opgave er at forvandle netop jeres weekendophold til en helt særlig oplevelse. Når I er glade, er vi glade, og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at give jer en skøn weekend, der giver jer energi og overskud til at vende tilbage til hverdagen.

Kvalitetstid sættes i højsædet, og både gartneren i køkkenhaven, kokken der præsenterer maden eller receptionisten, står alle klar til at tage hånd om jer og hjælpe til hele opholdet igennem. Læs mere om vores tilgang til service

Weekendopholdet kan arrangeres fra fredag til lørdag eller fra lørdag til søndag.*

 

Pris kr. 1.425,- pr. person i dobbeltværelse

Alt dette er inklusiv i prisen

  • Kaffe/te og hjemmebagte lækkerier

  • Guidet gåtur i Hindsgavl Dyrehave (kun lørdag) 

  • Valgfri drink serveret i Restaurant Louise i Laden

  • 4 retters menu - med afsæt i sæsonens råvarer serveres i Restaurant Louise i Laden

  • Aftenkaffe/te med sødt

  • Overnatning i dobbeltværelse

  • Morgenbuffet med hjemmelavede lækkerier

 

Diverse tillæg

Enkeltværelse pr. nat kr. 200,-

Juniorsuite pr. nat kr. 400,-
Værelse i staldene pr. nat kr. 200,-

Mulighed for tilkøb af vinmenu tilpasset menuen, 4 glas kr. 395,- pr. person

 

Ønsker du at booke et weekendophold for flere end 10 personer, kontakt venligst receptionen på 64418800.

*I bestemte perioder kan der være mulighed for at booke dette ophold på andre ugedage. Ring gerne til os, hvis du har specielle ønsker. 

Se vores købs - og annulleringsbetingelser

Book weekendophold på slottet

Book nu