Book dit ophold

Ankomst
06. jun
2020
Ændre dato
Afrejse
07. jun
2020
Ændre dato
Slot_250 x 250.jpg
Rådyr.jpg
Laden 250X250
Kok Laden 250X250
Køkkenhaven Hindsgavl Slot
Gartner_250x250.jpg

Velkommen tilbage fra
den 2. juni!

Vi glæder os ubeskriveligt til at tage imod jer til juni, når Hindsgavl Slot igen åbner for gæster. Glæd jer til et topmotiveret hold og et Hindsgavl Slot, der emmer af forår og sommer helt ud i krogene!

 

slottet2.jpg

Ventetiden bruger vi til at toptune vores bygninger, omgivelser, værtskab og ikke mindst vores daglige procedurer, så I trygt kan komme og blive forkælet hos os.

Vi følger naturligvis nøje Sundhedsstyrelsens retningslinjer og har indført udvidede rutiner omkring hygiejne og sundhed. Vi sørger også for god plads omkring jer, og I vil opleve, at vi gør tingene lidt anderledes end normalt for at passe ekstra på jer – bl.a. har vi indrettet vores lokaler med passende afstand mellem borde og stole, ligesom vi har øget sikkerhed omkring rengøring samt håndtering og servering af mad og drikkevarer.

I kan læse mere om vores specifikke tiltag i forhold til covid-19 her. Ring endelig til os på tlf. 6441 8800, hvis I vil vide mere om vores procedurer eller har specifikke spørgsmål i forbindelse med et ophold eller konference hos os.

Sommer-getaway eller ’Staycation’ i Danmark?

Hvis sommeren hos jer også står på ferie i smukke Danmark, så vil vi hjertens gerne forkæle jer her på Hindsgavl Slot! Vi har sammensat et sommer-getaway, hvor I bl.a. kan slentre hånd i hånd langs vandet, tage en forfriskende dukkert fra vores afskærmede badebro – eller dase på plænen i det summende solskin, med en god bog og havudsigt gennem bøgekronerne. 

I kommer ikke til at mangle noget, og vi sørger for god plads omkring jer, så I får en ’privat’ feriefølelse.

Der er masser af spændende aktiviteter i området omkring Hindsgavl Slot – nok til mange dage – og vi er ved at lægge sidste hånd på en række oplevelser. Husk, at jo flere dage I booker, jo mere sparer I.

Læs mere om sommeropholdet her

Book overnatning på Hindsgavl Slot

Book nu